Header Ads


Το μοναδικό ρεκόρ που πέτυχε ο Αραούχο στο Λαμία-ΑΕΚ! (vid)

Το μοναδικό ρεκόρ που πέτυχε ο Αραούχο στο Λαμία-ΑΕΚ! (vid)


Δεν το χε πετύχει κανείς άλλος παίκτης της ΑΕΚ ποτέ..

Ο Σέρχιο Αραούχο εξασφάλισε μία θέση σε ένα κλειστό κλαμπ μετά τα δύο τέρματα που σημείωσε απέναντι στη Λαμία




Η έναρξη του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Αραούχο, που πέτυχε δύο τέρματα.

Ο ίδιος δήλωσε, μετά το 3-0 επί της Λαμίας (20/08) στην «πρεμιέρα» της φετινής Super League, πως ο Πέτρος Μαντάλος παραμένει τόσο για αυτόν, όσο και για τους συμπαίκτες του, πρώτος αρχηγός της ΑΕΚ. Ωστόσο, ο Αργεντίνος φόρεσε το περιβραχιόνιο στο ΔΑΚ Λαμίας και όσα έκανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν ήταν συνηθισμένα!

Ναι, ο τελευταίος αρχηγός της ΑΕΚ που πέτυχε δύο γκολ σε ένα ματς, στις 6 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ήταν ο ίδιος. «Παράσημο» πρόσφατο, αλλά δεν σταμάτησε εκεί!

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο μόνος παίκτης της «Ένωσης», που φορώντας το περιβραχιόνιο, σκόραρε δύο φορές στην «πρεμιέρα» ενός πρωταθλήματος, από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δηλαδή τη σεζόν 1979/80!



Ίσως το επίτευγμά του να φτάνει και βαθύτερα στα βιβλία της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας, αλλά οι ελλιπείς πληροφορίες ως προς το ποιος ήταν αρχηγός σε κάθε εναρκτήριο ματς, πριν να γίνει το πρωτάθλημα επαγγελματικό, δεν επιτρέπουν τον ακριβή έλεγχο.

Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν αφήσει κανείς στην άκρη το «περιβραχιόνιο», και τα δύο γκολ σε «πρεμιέρα» της Super League από μόνα τους, είναι κάτι σπουδαίο!

Αβίαστα το μυαλό των φίλων της «Ένωσης» επέστρεψε στο πρώτο ματς πρωταθλήματος της σεζόν 2016/17. Η ΑΕΚ εναντίον της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στα «χαρτιά», αλλά της πρώτης στην πράξη. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ένα σόου του Ούγκο Αλμέιδα, με την οβίδα του λίγα μέτρα μπροστά από τη σέντρα, να καταλήγει στα δίχτυα και να αποτελεί το highlight της αναμέτρησης.



Μέχρι το Σάββατο (20/08), ήταν η τελευταία φορά που παίκτης της ΑΕΚ σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές σε «πρεμιέρα» πρωταθλήματος. Συνθήκη διόλου συνηθισμένη, μιας και στον 21ο αιώνα, μόνο τέσσερις -πλέον- παίκτες, το έχουν καταφέρει: οι Σέρχιο Αραούχο, Ούγκο Αλμέιδα, Ίσμαελ Μπλάνκο και Ντέμης Νικολαΐδης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.