Header Ads


Συγκλονιστικές στιγμές στο ΟΑΚΑ: Το συρτάκι της μαμάς Αντετοκούνμπο και το μεγαλείο του Γιάννη (vid)

Συγκλονιστικές στιγμές στο ΟΑΚΑ: Το συρτάκι της μαμάς Αντετοκούνμπο και το μεγαλείο του Γιάννη (vid)


Συγκινητικές στιγμές στο Ελλάδα - Βέλγιο στο ΟΑΚΑ - Τεράστιος αθλητής αλλά και τεράστιος άνθρωπος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο..

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε άνετα του Βελγίου σε αγώνα με ρεκόρ προσέλευσης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ και πλέον βάζει πλώρη για το Eurobasket 2022. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε ξανά τα «φλας» για τα κατορθώματά του εντός κι εκτός παρκέ, ενώ την παράσταση έκλεψε και η μητέρα του.




Σε περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση με το Βέλγιο η Εθνική Ελλάδας, καθώς επικράτησε 85-68 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να είναι οι κορυφαίοι για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αγωνίστηκε μπροστά σε 19.443 θεατές στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο οποίο όπως ενημέρωσε η ίδια η FIBA σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης για αγώνα προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.


Πλέον, η «επίσημη αγαπημένη» μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας και της αναχώρησης για το Eurobasket 2022. Η «γαλανόλευκη» θα κάνει πρεμιέρα στη διοργάνωση στις 2 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο την Κροατία στις 18:00, και ευελπιστεί ως τότε να δει τους τραυματίες παίκτες να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ο νο1 star όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και όλης της διοργάνωσης.



Ο «Greek Freak» ήταν για άλλη μια φορά απολαυστικός, όχι μόνο εντός παρκέ όπου σάρωσε τους Βέλγους με 26 πόντους και 7 ριμπάουντ, αλλά και εκτός. Για άλλη μια φορά ο Γιάννης κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες αποδεικνύοντας το μεγαλείο του.


Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς φωτογραφήθηκε και χάρισε τη φανέλα του σε ένα παιδάκι καθηλωμένο σε αμαξίδιο, δίνοντάς του έτσι μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής του. Ο ενθουσιασμός του παιδιού αποτυπώνεται πλήρως και στις φωτογραφίες.

Εκτός από τον Γιάννη, αλλά και τα αδέρφια του Θανάση και Κώστα που επίσης αγωνίζονται στην εθνική ομάδα, την παράσταση στο ΟΑΚΑ έκλεψε και η μαμά Αντετοκούνμπο! Όπως πάντα, σε κάθε αγώνα των τριών γιων της έδωσε το «παρών» και μάλιστα ενθουσιάστηκε από το κλίμα στις κερκίδες σε σημείο που… το έριξε στον χορό!

Σε ένα από τα διαλείμματα του αγώνα, η Βερόνικα Αντετοκούνμπο μαζί με άλλους θεατές ακολούθησε τον ρυθμό από το συρτάκι που έπαιζε στα μεγάφωνα, με τον φακό να «καταγράφει» τη στιγμή.









ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.