Header Ads


«Βόμβα» με Μανόλο Χιμένεθ σε ομάδα της Super League!

«Βόμβα» με Μανόλο Χιμένεθ σε ομάδα της Super League!


«Τρελό» σενάριο με Μανόλο Χιμένεθ - Ποια ομάδα της Super League θέλει να τον φέρει ξανά στην Ελλάδα

Όνομα που θα κάνει άνω-κάτω τη Λίγκα, γιατί κόπηκε ο Γιαννίκης! Οι Κίτρινοι προετοιμάζονται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με τον... στρατιώτη του συλλόγου και παράλληλα εξετάζουν την αγορά για τον προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο, ώστε να οδηγήσει από φέτος τον σύλλογο στους τίτλους.



Παρελθόν θα αποτελέσει για τον Άρη ο Χερμάν Μπούρχος, ο οποίος εδώ και καιρό βρισκόταν σε… δύσκολη θέση.

Γιατί το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο Θοδωρής Καρυπίδης τον είχε βάλει στο μάτι από το παιχνίδι των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό που οι Κίτρινοι είχαν χάσει, αν και με νίκη θα μπορούσε να βγει δεύτερος στο πρωτάθλημα και να γράψει μια χρυσή σελίδα στην Ιστορία του. Οι Πειραιώτες ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά, αλλά ο Αργεντινός προπονητής δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θεωρεί ότι ο Άρης μπορούσε να πάρει την πρόκριση από τη Μακάμπι (σε αντίθεση με τις δηλώσεις του Χερμάν Μπούργος μετά τη ρεβάνς), ενώ υπάρχει και το επεισόδιο που έχει προκύψει με τον Χουάν Ιτούρμπε και το κλίμα είχε βαρύνει πολύ για τον Μπούργος.



Αυτό που έχει σημασία, τώρα, είναι η επόμενη μέρα του συλλόγου και, βραχυπρόθεσμα, η ομάδα θα πάει με τον Τόλη Τερζή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Αυτό αποτελεί ειλημμένη απόφαση! Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει χρόνος για ψάξει και να βρει την καλύτερη δυνατή λύση ο Καρυπίδης.

Το πρώτο όνομα που έχει προκύψει από την Ελλάδα, του Αργύρη Γιαννίκη, έχει "καεί" πριν ακόμα γραφτεί όχι γιατί δεν είναι καλός προπονητής, αλλά γιατί το αφεντικό του Άρη θέλει να φέρει Λατίνο προπονητή που να μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό.

Δηλαδή θα έρθει στη Θεσσαλονίκη προπονητής που να μπορεί να έχει απευθείας επαφή με το πλήθος των Λατίνων που υπάρχουν στο ρόστερ, αλλά και να αντέχει στην πίεση του πρωταθλητισμού με συνέπεια (δηλαδή αν είναι σταθερά, μέχρι το τέλος της σεζόν,σε απόσταση βολής από την κορυφή) που θέλει η διοίκηση φέτος...



Πρόθεση των Κίτρινων είναι να ψάξουν και πάλι στην ισπανική αγορά, όπως έκαναν και πέρυσι πριν καταλήξουν στον Μπούργος, ενώ ήδη κάποιοι προσπαθούν να… περάσουν έναν γνωστό κόουτς, που ξέρει από Ελλάδα και τίτλους. Ο λόγος για τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μετά την ΑΕΚ δεν έχει κάτσει σε άλλον πάγκο και θα ήταν πρόθυμος να γυρίσει στην χώρα μας και να κοντράρει τους Big-4 με ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο! 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.