Header Ads


Νέες μεταγραφές ετοιμάζει από την ΑΕΚ η Λαμία!

Νέες μεταγραφές ετοιμάζει από την ΑΕΚ η Λαμία!


Ποιους παίκτες της ΑΕΚ θέλει η Λαμία μετά τον Πάρη Μπάμπη και τον Κορνέζο!

Η Λαμία, που απέκτησε τον Όλιβερ Μπενίτες, έκανε δικό της τον Γιώργο Κορνέζο και έχει διάθεση να συνεχίσει μεταγραφικά με παίκτες από την ΑΕΚ.




Μπορεί ελαφρώς να βγήκε εκτός χρονοδιαγράμματος, αλλά η Λαμία με τους Όλιβερ Μπενίτες και Γιώργο Κορνέζο έκλεισε αμυντικά.

Ο πρώτος αποκτήθηκε για να ανέβει ο ανταγωνισμός. Μαζί με τους Ντάνιελ Αντέτζο και Άνταμ Τζανετόπουλο θα παλέψουν για την ενδεκάδα. Ο Κορνέζος θα συμπληρώσει την τετράδα των στόπερ.



Είναι ο δεύτερος παίκτης που παίρνει η Λαμία από την ΑΕΚ και συγκεκριμένα την ομάδα Β’. Πρώτα πήγε ο Πάρης Μπάμπης και ακολούθησε ο Κορνέζος. Πήγε καλά πέρυσι και ήταν ξεκάθαρο πως είτε θα ανέβει στην πρώτη ομάδα και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο είτε θα φύγει ως ελεύθερος για άλλες πολιτείες.

Ίσως δεν σταματήσει εδώ η Λαμία. Ο Θεοδόσης Μαχαίρας έστω και ως συμπλήρωμα της τελευταίας στιγμής είναι ένα όνομα που ακόμη δεν έχει καεί. Επίσης, το Sportime αποκάλυψε πως Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι η mission impossible περίπτωση που παλεύει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.



Τέλος, κρατήστε μικρό καλάθι! Ίσως στο τραπέζι πέσει και μία ακόμη περίπτωση έως το φινάλε των μεταγραφών. Έως τα μέσα Σεπτεμβρίου θα πάει φέτος το νταραβέρι, οπότε υπάρχει καιρός και ταυτόχρονα είναι γνωστό ότι οι δύο ομάδες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Αυτό δεν φαίνεται μόνο στα πήγαινε – έλα που κατά καιρούς έχουν γίνει από Σπάτα προς Φθιώτιδα σε επίπεδο παικτών, αλλά και σε επιλογές ακόμη και στελεχών. Η πόρτα της Ένωσης παραμένει ανοιχτή και οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν τα δεδομένα.
ΠΠΗΓΗΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.