Header Ads


Αρόλντ Μουκουντί ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για στόπερ!

Αρόλντ Μουκουντί ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για στόπερ!


Έρχεται σήμερα στην Αθήνα - Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον 25χρονο Καμερουνέζο στόπερ της Σεντ Ετιέν, Αρόλντ Μουκουντί!

Η ΑΕΚ φέρνει στην Αθήνα τον 25χρονο Καμερουνέζο στόπερ Αρόλντ Μουκουντί της Σεντ Ετιέν που είναι ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας.




Η ΑΕΚ βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις για τον κεντρικό αμυντικό και όπως διαβάσατε νωρίτερα οι κιτρινόμαυροι κινούνταν για άλλη περίπτωση από αυτή του Μοντέρο που επίσης βρισκόταν ψηλά στη λίστα.

Ο εκλεκτός των κιτρινόμαυρων είναι τελικά ο Αρόλντ Μουκουντι, ο 25χρονος Καμερουνέζος στόπερ της Σεντ Ετιέν, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα αργά το απόγευμα της Τετάρτης για τις τελικές επαφές και για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.



Ο Μουκουντί είναι δεξιοπόδαρος στόπερ, με ύψος 1,91μ. και διαθέτει γαλλικό διαβατήριο. Είναι διεθνής 11 φορές με την Εθνική του Καμερούν, έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας στο παρελθόν.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χάβρη και το 2019 πήρε μεταγραφή στη Σεντ Ετιέν. Τον Γενάρη του 2020 μετακινήθηκε δανεικός στην Μίντλεσμπρο επιστρέφοντας ξανά στους στεφανουά μετά από ένα εξάμηνο. 

Την περασμένη σεζόν, κατά την οποία η Σεντ Ετιέν υποβιβάστηκε, ο Μουκουντί μέτρησε 26 συμμετοχές με τη γαλλική ομάδα.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.