Header Ads


«Τρέλα» Μελισσανίδη για Αλμέιδα και μεταγραφή επιθετικού – «Πάρε όποιον θέλεις»

«Τρέλα» Μελισσανίδη για Αλμέιδα και μεταγραφή επιθετικού – «Πάρε όποιον θέλεις»


Η ατάκα του στον Αλμέιδα - Τι μπάτζετ δίνει για την μεταγραφή επιθετικού - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα

Έναν Βίντα στην επίθεση είναι έτοιμοι να φέρει η ΑΕΚ. Σκοπός να ικανοποιηθεί κάθε επιθυμία του Αλμέιδα για τη γραμμή κρούσης.




Η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πρόθυμοι να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα για τη γραμμή κρούσης. Η καλή παρουσία στα φιλικά φέρνει παίκτη με συμβόλαιο τύπου Βίντα!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, αφού η ΑΕΚ πέρασε πέρυσι την απόλυτη αγωνιστική απομυθοποίηση.

Γνώρισε τον αποκλεισμό στην Ευρώπη από τη Βελέζ, μπήκε σε διαδικασία να αλλάξει τρεις προπονητές, ενώ έδωσε και ένα σκασμό λεφτά.

Και τι πέτυχε; Δεν κατάφερε να κατακτήσει τη Super League 1 και μάλιστα σα να μην έφτανε αυτό, έμεινε και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.



Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο Δημήτρης Μελισσανίδης το έβαλε κάτω, το μελέτησε και αποφάσισε να κάνει την ολική επαναφορά.

Η απουσία της ΑΕΚ από την Ευρώπη της έδωσε το πλεονέκτημα του χρόνου στο μεταγραφικό casting και η προοπτική του νέου γηπέδου σε κάποιο βαθμό «ακύρωσε» το δέλεαρ των διοργανώσεων εκτός Ελλάδας.

Η ΑΕΚ έφερε κανονικό προπονητή, Ματίας Αλμέιδα. Προχώρησε μεθοδικά και… ουσιαστικά στον σχεδιασμό της (Γκατσίνοβοτς, Γιόνσον, Βίντα, Πινέδα). Η αλλαγή συστήματος σε 3-5-2 φέρεται να δημιουργεί «ασφυξία» στον αντίπαλο και το 4Χ4 στα φιλικά έχει δημιουργήσει «έξαψη» στο μυαλό του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σε συνδυασμό με τον άκρατο ενθουσιασμό που ΄χει προκαλέσει η επικείμενη είσοδος στο «OPAP Arena» και τα πάνω από 20.000 διαρκείας το project βγάζει expectation.

Πόσο μάλλον από την στιγμή που η εικόνα των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ αντίστοιχα μεγαλώνει την ελπίδα για την επιστροφή στην κορυφή.



Μάλιστα μετά τον αγώνα με την Ομόνοια, το boss κάλεσε τον εξ απορρήτων του και του μετέφερε πως δίνει τα ρέστα του για το Νο9 της αρεσκείας του Ματίας Αλμέιδα.

«Ο,τι θέλει! Δίνω μέχρι και 1,5 μύριο για το σέντερ φορ μας», η ατάκα του «τίγρη». Κοινώς, συμβόλαιο επιπέδου Ντομαγκόι Βίντα! Την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειές της για να φέρει τον δεύτερο βασικό στόπερ στο ρόστερ της.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.