Header Ads


Συγκλονίζει ο Δημήτρης Χατζηχρήστος: «Το παλεύω, προσπαθώ, αγωνίζομαι!»

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Χατζηχρήστος: «Το παλεύω, προσπαθώ, αγωνίζομαι!»


Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, συγκλονίζοντας με τα λεγόμενά του, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και ζήτησε να προστατευτεί το νέο γήπεδο της ομάδας!

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα «Φως» ο Δημήτρης Χατζηχρήστος!



Ο ιδρυτής και διαχρονικός ηγέτης της ORIGINAL μίλησε με πίστη και τσαμπουκά για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, συγκλονίζοντας με τα λεγόμενά του, ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση και ζήτησε να προστατευτεί το νέο γήπεδο της ομάδας!

«Το παλεύω, προσπαθώ, αγωνίζομαι. Δεν είναι γρίπη για να περάσει. Ευτυχώς υπάρχει πολύς κόσμος που με αγαπάει και με στηρίζει. Θέλει τον χρόνο του και θέλει να έχεις γερό οργανισμό. Έχασα 11 κιλά, τον Σεπτέμβρη θα κάνω την έκτη χημειοθεραπεία μου.



Μέσα σε δύο τρεις μήνες αλλάζει η ζωή σου, έρχονται τα πάνω κάνω. Βλέπεις την ζωή με άλλο μάτι. Σε αυτή την αρρώστια το βαρόμετρο είναι η ψυχολογία. Όχι ρε π…, δεν θα με γ…. εσύ, θα σε γ… εγώ.

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που μου έχει συμπαρασταθεί», είπε ο Χατζηχρήστος.



Επιπλέον, αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στην OPAP Arena, λέγοντας: «Είναι λυπηρό αυτό που έγινε. Το θέμα είναι ότι ενώ υπήρχαν άνθρωποι που μπορούσαν να το σταματήσουν και να το προλάβουν, δεν τους απασχόλησε. Αφού βλέπει η ΠΑΕ ότι εδώ και δύο μήνες όποιος θέλει μπαίνει και βγαίνει, υπάρχει μία λαχτάρα από τον κόσμο, φύλαξέ το. Μην πατάνε το γρασίδι, μην λεηλατούν υλικό».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.