Header Ads


Η απόφαση Αλμέιδα για Φράνσον!

Η απόφαση Αλμέιδα για Φράνσον!


Μένει ή φεύγει από την ΑΕΚ ο Φράνσον; Τι αποφάσισε ο Ματίας Αλμέιδα

Ο Αλεξάντερ Φράνσον φαίνεται πως κερδίζει τη δεύτερη ευκαιρία του στην ΑΕΚ

Αποτελεί μια από τις πιο πολυσυζητημένες μεταγραφές της ΑΕΚ των τελευταίων χρόνων. Ο Αλεξάντερ Φράνσον κόντεψε να γίνει…μύθος, όχι με όσα έκανε, αλλά με όσα δεν έκανε από τις αρχές Φλεβάρη, όταν και φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα». Ωστόσο, έπειτα από μια επίπονη διαδικασία στην οποία συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος, ο Σουηδός δείχνει πως κερδίζει τη δεύτερη ευκαιρία που του προσέφερε ο Αλμέιδα και διεκδικεί επί ίσοις όροις την παραμονή του στο ρόστερ της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν.




Παρά το θόρυβο που υπήρχε για έναν παίκτη που είχε μετατραπεί σε σημείο αναφοράς για όλους τους λάθος λόγους, ο Αλμέιδα αντιμετώπισε τον Φράνσον με σεβασμό και δικαιοσύνη. Μίλησε μαζί του και διαπίστωσε, πως είχε τη θέληση να μείνει στην ΑΕΚ και να αποδείξει τι αξίζει. Κάτι που επιβεβαιώθηκε απόλυτα μέσα στο γήπεδο, όπου ο 28χρονος Σουηδός μέσος προσπαθεί να δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί μέσα στο γήπεδο.

Ετσι, σταδιακά ο Φράνσον άρχισε να κερδίζει περισσότερο χρόνο στις δοκιμές του Αλμέιδα. Είναι σαφές, πως όσο βρίσκεται στην ΑΕΚ και στη διάθεση του Αργεντινού, ο Φράνσον θα έχει την ευκαιρία του να πείσει πως μπορεί να δώσει κάποια πράγματα στην ΑΕΚ. Βέβαια, δεν μπορεί κάποιος να πει με βεβαιότητα πως θα μείνει, δεδομένου πως υπάρχει υψηλότατος συναγωνισμός για τις θέσεις των χαφ, με έξι παίκτες υψηλότατου επιπέδου να είναι – θεωρητικά τουλάχιστον – μπροστά από τον Φράνσον στην ιεραρχία.




Ο νέος Φράνσον


Ο Φράνσον έχει προσαρμοστεί πλέον στην ΑΕΚ. Φαίνεται πολύ καλύτερα ψυχολογικά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση, όπως αποτυπώθηκε και πριν από λίγο καιρό με τις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Νόρκεπινγκ, που ενδιαφέρθηκε για τον Σουηδό. «Η ΑΕΚ φαινόταν ότι δεν τον υπολογίζει, όμως τώρα τον βάζει να παίζει. Ο προπονητής της είχε πει ότι πιστεύει ότι ο Αλεξάντερ είναι καλός παίκτης. Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα αντιστραφούν».



Ο Αλμέιδα βρίσκεται σε φάση κρίσεων για πολλούς από τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ και πολλοί περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις του. Σίγουρα, αυτό θα γίνει με κανονικούς όρους και όχι με τον παίκτη να αντιμετωπίζεται ως «καρικατούρα», όπως συνέβη τον περασμένο χειμώνα. Συνθήκη για την οποία ευθυνόταν ο ίδιος ο παίκτης που είχε έρθει σε κατάσταση που δεν θύμιζε ποδοσφαιριστή και κυρίως η ΑΕΚ, που τα έκανε μαντάρα στις χειμερινές μεταγραφές και παρέσυρε τον Φράνσον στον κατήφορο της.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.