Header Ads


Ο ρόλος Τζαβέλλα στα σχέδια Αλμέιδα για την ΑΕΚ!

Ο ρόλος Τζαβέλλα στα σχέδια Αλμέιδα για την ΑΕΚ!


Δείτε τι ρόλο θα έχει φέτος ο Γιώργος Τζαβέλλας!

Υπήρξε μακρά περίοδος, αμέσως μετά το φινάλε της περασμένης σεζόν και την ένταση που υπήρχε, όπου αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ ένιωθαν και ήταν μετέωροι στην ομάδα. 

Δεν αναφερόμαστε μόνο σε παίκτες που η ΑΕΚ έκρινε πως δεν υπολογίζει, αλλά και άλλους που είχαν αμφιβολίες για το κατά πόσον οι συνθήκες ήταν ομαλές για να συνεχίσουν την καριέρα τους στα «κιτρινόμαυρα».




Και αναμφίβολα, μια τέτοια περίπτωση ήταν αυτή του Γιώργου Τζαβέλλα.

Εχοντας βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής και έχοντας εισπράξει έντονες αποδοκιμασίες, ήταν εύλογο πως ο Τζαβέλλας ήταν μετέωρος στην ΑΕΚ. Εχει συμβόλαιο, αλλά διατηρούσε και αμφιβολίες για το κατά πόσον θα έπρεπε να μείνει, στο ήδη διαμορφωθέν κλίμα.

Ωστόσο, ο χρόνος που πέρασε και κυρίως η δουλειά με τον Αλμέιδα, οι ξεκάθαρες εξηγήσεις και η εμπιστοσύνη με την οποία περιέλαβε ο τεχνικός της ΑΕΚ τον έμπειρο αμυντικό, διαμόρφωσαν μια νέα πραγματικότητα.

Εδώ και καιρό, από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ακόμα, ο Αλμέιδα έχει αναπτύξει υψηλό κώδικα επικοινωνίας με τον Τζαβέλλα. 

Ο Αργεντινός εμπιστεύεται την εμπειρία και τις παραστάσεις του διεθνή αμυντικού, ξέρει πως μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμος στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.



Ειδικά τώρα στο ξεκίνημα, όπου ο Αλμέιδα προσπαθεί να εφαρμόσει μια νέα διάταξη στην άμυνα και ο Τζαβέλλας μπορεί να προσφέρει λύσεις, τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αριστερός στόπερ.

Συζητήσεις μεταξύ Αλμέιδα και Τζαβέλλα

Ωστόσο, το πλέον σημαντικό είναι πως οι (ξεκάθαρες) κουβέντες του Αλμέιδα με τον Τζαβέλλα, δεν καθορίζουν μόνο την πραγματικότητα στο ξεκίνημα, όπου είναι εξαιρετικά πιθανό να έχει ρόλο βασικού στην ΑΕΚ της νέας περιόδου. 

Καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν πως έχουν υπάρξει πολλές συζητήσεις ανάμεσα τους, στις οποίες είναι απόλυτα ξεκάθαρος ο ρόλος που μπορεί να έχει ο Τζαβέλλας στην Ενωση, όταν θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις και θα σχηματιστεί το τελικό ρόστερ.

Η θέση και ο ρόλος του Τζαβέλλα στην ΑΕΚ μπορεί να είναι διαφορετικός σε σχέση με τα φιλικά και όσα θα συμβούν στο ξεκίνημα της σεζόν. Και αυτό είναι μια κουβέντα που έχει αφήσει ικανοποιημένους και τους δύο. 



Ο Αλμέιδα βλέπει έναν παίκτη που είναι θετικό στοιχείο για την ομάδα, κομβικός για το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και ο Τζαβέλλας έναν προπονητή που τον αντιμετωπίζει με ειλικρίνεια και κρίνει μόνο την αγωνιστική συμπεριφορά του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.