Header Ads


«ΑΕΚ και ομάδες της Σουηδίας θέλουν τον Ελιάσον»

«ΑΕΚ και ομάδες της Σουηδίας θέλουν τον Ελιάσον»


Την περασμένη σεζόν ο Ελιάσον έπαιξε με τη Νιμ στη Ligue 2 έχοντας μια πολύ καλή χρονιά με 36 συμμετοχές

Το όνομα του Νίκλας Ελιάσον έκανε την επανεμφάνιση του στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ με τους Σουηδούς να αναφέρουν πως η υπόθεση του δεν είναι καθόλου εύκολη όχι μόνο για την ελληνική ομάδα, αλλά και για συλλόγους της Allsvenskan.




Όπως αναφέρουν στη Σουηδία, η Ένωση και όχι μόνο ενδιαφέρονται για τον 27χρονο winger, ωστόσο η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη όχι λόγω του παίκτη, αλλά της ομαδας.

Ο ακραίος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο έως το επόμενο καλοκαίρι με τη γαλλική ομάδα που δεν δείχνει πρόθεση επί της παρούσης να τον παραχωρήσει. Ή πιο σωστά να τον δώσει με μικρό αντίτιμο, πράγμα που καθιστά την αποστολή της Ένωσης, αλλά και των υπόλοιπων μνηστήρων του παίκτη εξαιρετικά δύσκολη.



Την περασμένη σεζόν ο Ελιάσον έπαιξε με τη Νιμ στη Ligue 2 έχοντας μια πολύ καλή χρονιά με 36 συμμετοχές, επτά γκολ και επτά ασίστ.

Η Νιμ τον είχε αποκτήσει το 2020 από την Μπρίστολ Σίτι δαπανώντας το ποσό των 3 εκατ. ευρώ και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο στον γαλλικό σύλλογο επιθυμούν να βάλουν ένα ικανοποιητικό ποσό στα ταμεία τους.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.