Header Ads


Πάει και για τρίτη μεταγραφή στόπερ η ΑΕΚ;

Πάει και για τρίτη μεταγραφή στόπερ η ΑΕΚ;


Τι «παίζει» με Πλάνιτς, τι έχει ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα - Όλα τα δεδομένα

Ποια περίπτωση θεωρείται δεδομένη και ποιες είναι οι προτεραιότητες του Αλμέιδα μετά και την απόκτηση του Μουκουντί




Το αν με την απόκτηση του Μουκουντί τελειώνουν οι μεταγραφές στόπερ για φέτος στην ΑΕΚ που όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα παίζοντας με τριάδα στην άμυνα θα πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε αφού αν αποφασίσει ο Αλμέιδα ότι χρειάζεται και τρίτη μεταγραφή σε αυτή την θέση υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Ήδη όμως οι Βιντα και Μουκουντί προσθέτουν εμπειρία, ποιότητα και σκληράδα στην άμυνα της ΑΕΚ και βέβαια υπολογίζονται ως βασικοί μόλις φτάσουν στο 100% ετοιμότητας πράγμα που με τον Βιντα πιθανότατα θα συμβεί ήδη από το Σάββατο στη Λαμία.

Μην ξεχνάμε πως μέχρι τον Ιανουάριο η ΑΕΚ θα δώσει μόλις 13 αγώνες και πως ήδη ο Αλμέιδα έχει δουλέψει ενάμιση μήνα με τους υπάρχοντες κεντρικούς αμυντικούς, Μητογλου, Τζαβέλλα, Λάτσι αλλά και τους Χατζισαφί και Ρότα που τους υπολογίζει για αριστερό και δεξί στόπερ στην τριάδα ενώ αριστερό στόπερ μπορεί να παίξει και ο Μοχαμαντί που στην παρούσα φάση είναι η αμυντικογενής εναλλακτική του Τσούμπερ.



Δεδομένη θα ήταν η απόκτηση τρίτου στόπερ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μόνο αν η Μακάμπι Χάιφα υπέκυπτε στις πιέσεις της ΑΕΚ και του ίδιου του παίκτη και παραχωρούσε τον Πλάνιτς. 

Πλέον πρέπει να θεωρείται δεδομένο το ότι ο Πλανιτς θα φορέσει κάποια στιγμή την φανέλα της ΑΕΚ αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα αυτό μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο μόνο για το επόμενο καλοκαίρι όταν λήγει το συμβόλαιο του με την Ισραηλινή ομάδα.

Το αν θα έρθει τώρα και τρίτος κεντρικός αμυντικός στην ΑΕΚ χωρίς να λέγεται… Πλάνιτς θα συμβεί μόνο αν το αποφασίσει ο Αλμέιδα που στην παρούσα φάση πάντως έχεις ως προτεραιότητα να έρθουν στην ομάδα παίκτες - εναλλακτικές λύσεις σε άλλες θέσεις και από την αρχή του μεταγραφικού σχεδιασμού είχε εισηγηθεί την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών. 



Εννοείται πως και ο κοουτς για τον Πλάνιτς θα κάνει την εξαίρεση αφού ήταν ο πρώτος παίκτης της λίστας που του παραδόθηκε τον Απρίλιο για τον οποίο άναψε αμέσως το “πράσινο φως” και γνωρίζει πως αργά ή γρήγορα ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.