Header Ads


«Η πρόταση της ΑΕΚ για Μοντέρο!»

«Η πρόταση της ΑΕΚ για Μοντέρο!»


Δείτε τι γράφουν στην Τουρκία για ΑΕΚ και Φρανθίσκο Μοντέρο - Τι πρότεινε η Ένωση στον μάνατζερ του αμυντικού

Όσα αναφέρονται στην Τουρκία για την ΑΕΚ και τον Φρανθίσκο Μοντέρο

Σε ανοικτή γραμμή με την ΑΕΚ βρίσκεται ο αμυντικός της Μπεσίκτας, Φρανθίσκο Μοντέρο, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι.




Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ της Μπεσίκτας, Ερντενέρ Καρατάς, ο μάνατζερ του 23χρονου στόπερ συναντήθηκε με ανθρώπους της ΑΕΚ και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος, η Ένωση πρότεινε στον παίκτη να έρθει δανεικός για έναν χρόνο στην Ελλάδα και προφανώς το επόμενο καλοκαίρι να υπάρχει οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του από την «καρά καρτάλ».

Ποιος είναι ο Μοντέρο



Ο ύψους 1,85μ. Μοντέρο είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ανήκει στην Μπεσίκτας εδώ και ένα χρόνο, παίρνοντας πέρυσι κανονική μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 750.000 ευρώ και αποτελώντας συμπαίκτης του Βίντα.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και το 2019 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα των «Ροχιμπλάνκος». Το ίδιο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ενώ ένα χρόνο αργότερα παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπεσίκτας, η οποία την επόμενη σεζόν τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή.

Το συμβόλαιό του στην τουρκική ομάδα έχει ισχύ ως το 2025 και την περσινή σεζόν στην Μπεσίκτας πραγματοποίησε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο παρελθόν έχει μετρήσει 14 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.