Header Ads


Ματιάς Αλμέιδα: «Πρέπει να βελτιωθούμε, θα συνεχίσουμε την δουλειά!»

Ματιάς Αλμέιδα: «Πρέπει να βελτιωθούμε, θα συνεχίσουμε την δουλειά!»


Όλα όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Βόλο!

Ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου ανέλυσα τα λάθη που έγιναν και εντόπισε το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια εκεί όπου πράγματι δεν υπήρχε σήμερα η απαραίτητη ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό




Με δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ματίας Αλμέιδα ανέλυσε τα λάθη που έγιναν και έφεραν την ήττα από τον Βόλο και εστίασε στο γεγονός πως η ΑΕΚ υστέρησε στην τελική πάσα και στην τελική εκτέλεση για να βρει το γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής:



«Και εσείς οι ίδιοι θα έχετε αναλύσει το παιχνίδι. Με δυο διαφορετικούς τρόπους που στηθήκαμε στο γήπεδο, πάντα σεβαστοί. Είναι ξεκάθαρο ότι στο ποδόσφαιρο κάποιος κερδίζει όταν σκοράρει και δε δέχεται γκολ. Εμείς είχαμε γύρω στο 72% κατοχή της μπάλας. Προσπαθήσαμε μέσω πολλών σεντρών να κάνουμε ευκαιρίες και να βγάλουμε παίκτη απέναντι στην αντίπαλη εστία, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε κλειστεί καλά. Πριν το ματς είχαμε μιλήσει και είχαμε πει από πού να επιτεθούμε και τι να αποφύγουμε. Είναι η πρώτη μας ήττα. Κανείς δεν μας είχε εγγυηθεί ότι θα κερδίζαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε τόσο στις σέντρες, όσο και στις τελικές πάσες. Η ομάδα φάνηκε δυνατή και να μάχεται. Μία ομάδα που θέλει να κερδίσει. Αλλα αν δεν κάνω λάθος, παίξαμε συνολικά στο δεύτερο ημίχρονο 22 λεπτά ποδόσφαιρο. Είναι λίγος χρόνος για να μπορέσεις να κάνεις πολλά. Θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλο για τη νίκη. Εμεις θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Ούτε η νίκη, ούτε η ήττα θα αλλάξει τον τρόπο της δουλειάς μου».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.