Header Ads


Προχωράει για νέο «Βίντα» στα στόπερ η ΑΕΚ!

Προχωράει για νέο «Βίντα» στα στόπερ η ΑΕΚ!


Ποιος ζήτησε να αποχωρήσει - Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις, όλα δείχνουν πως έρχονται μαζεμένες μεταγραφές για την Ένωση!

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, κοντά πλέον η συμφωνία! Στην Ένωση εκτιμούν πως μπορεί μέσα στα επόμενα 24ωρα να φέρουν στην Ελλάδα τον... δεύτερο Βίντα, ενώ παράλληλα συνεχίζουν την αναζήτηση για τουλάχιστον τρεις ακόμα παίκτες που έχει ζητήσει ο Αλμέιδα. Ποιος αποχωρεί;




Η ΑΕΚ αποπνέει υγεία μετά από πολύ καιρό με τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της, ενώ οι δυνατές αλλά και στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει, καλλιέργουν στους φιλάθλους της την αίσθηση ότι μπορούν να περιμένουν κάτι πολύ καλό τη νέα σεζόν.

Στην Ένωση είναι μείζονος σημασίας η μεταγραφή ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού από το "πάνω ράφι", ώστε να πάρει φανέλα βασικού και να ενισχύσει -δεδομένης και της απόκτησης του Βίντα- αποφασιστικά τη γραμμή που αποτέλεσε την "αχίλλειο πτέρνα" της ομάδας την περασμένη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλεκτός του Αλμέιδα έχει εντοπιστεί και υπάρχουν μαζί του συζητήσεις εδώ και μέρες. Βρίσκονται μάλιστα σε πολύ καλό στάδιο και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις άμεσα, πιθανότατα τις προσεχείς ημέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Το όνομα δεν έχει διαρρεύσει, αλλά καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο για αμυντικό ανάλογης κλάσης με τον Βίντα.



Ανακατατάξεις αναμένονται και στο δεξί άκρο της άμυνας, μιας και φαντάζει πλέον πιο πιθανή από ποτέ η αποχώρηση του Μισελέν. Ο Γάλλος μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπορντό, τη στιγμή που ο ίδιος επιθυμεί τον επαναπατρισμό του. Το πρόβλημα είναι πως η ιστορική γαλλική ομάδα υποβιβάστηκε και μάλιστα έφτασε κοντά στο να πέσει ακόμα πιο χαμηλά (στην τρίτη κατηγορία) εξαιτίας της κάκιστης οικονομικής κατάστασης, στην οποία βρίσκεται. Συνεπώς, καταλαβαίνει κανείς πως δεν διαθέτει τα χρήματα να αγοράσει τον Μισελέν, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025. Η λύση είναι πιθανό να δοθεί μέσω δανεισμού ή με συμφωνία για την παραχώρηση του παίκτη με τη μορφή συνιδιοκτησίας, όπως συνέβη στην περίπτωση του Τάνκοβιτς, που συνεχίζει στην Πάφο.

Εάν όντως ο Μισελέν πάρει μεταγραφή, οι Κιτρινόμαυροι θα ψάξουν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του, καθώς σε αυτή την περίπτωση ο μόνος καθαρός δεξιός οπισθοφύλακας του ρόστερ θα είναι ο Ρότα. Πάντως, η εύρεση δεξιού μπακ δεν αποτελεί προτεραιότητα, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν εστιάσει κυρίως σε στόπερ, σέντερ φορ και εξτρέμ.

Αναφορικά με την αναζήτηση επιθετικού, ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα ρουμανικό δημοσίευμα, από την ιστοσελίδα "prosport.ro", που συνδέει την Ένωση με τον Μπιλέμ Ομρανί. Πρόκειται για Αλγερινό παίκτη, ο οποίος είναι κυρίως κεντρικός επιθετικός, έχει όμως τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα άκρα της γραμμής κρούσης.



Ο Ομρανί έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Κλουζ και κυκλοφορεί χωρίς ομάδα, φέρεται ωστόσο να έχει υψηλό κασέ. Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως αξιώνει περίπου 1.000.000 ευρώ ετησίως, ενώ έχει ήδη απορρίψει προτάσεις συνεργασίας από τη Στεάουα και τη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Ο Ομρανί προέρχεται από τη Μαρσέιγ, που τον παραχώρησε στην Κλουζ το 2016. Στη ρουμανική ομάδα είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία, με 33 γκολ σε 164 συμμετοχές. Παράλληλα έχει χριστεί μία φορά διεθνής με την Εθνική Αλγερίας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.