Header Ads


Η εξήγηση για την απόρριψη του ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ!

Η εξήγηση για την απόρριψη του ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ!


Γιατί δεν πήγε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, πώς κατέληξε στην επιλογή της Ριζούπολης!

Τον τρόπο που έπρεπε να έχει χειριστεί η ΑΕΚ το θέμα του γηπέδου (αν και δεν είπε ποτέ επίσημα ότι θα είναι έτοιμο στα πρώτα ματς) εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ ο Γιώργος Τσακίρης. Γιατί δεν «έπαιξε» καν ΟΑΚΑ




Στις αντιδράσεις που προκάλεσε το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν θα προλάβει να παίξει τα δυο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια στην «Opap Arena» αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε είπε επισήμως η «Ένωση» ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο τέλη Αυγούστου.

Τόνισε ωστόσο ότι θα έπρεπε να έχει προετοιμάσει τον κόσμο της για το χειρότερο δυνατό σενάριο και σε περίπτωση που γινόταν τελικά η ανατροπή, το βέβαιο είναι ότι δεν θα δυσαρεστούσε κανέναν.



Όσο για τον λόγο που δεν επελέγη το ΟΑΚΑ αντί της Ριζούπολης (ώστε να εξυπηρετηθούν οι κάτοχοι διαρκείας), σημείωσε ότι είναι πολύ αμφίβολο ότι το τερέν θα βρισκόταν σε αξιοπρεπή κατάσταση, ενώ ούτως ή άλλως στην ΑΕΚ ακούνε πια ΟΑΚΑ και… βγάζουν μπιμπίκια.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό σκέλος, τονίζοντας ότι η πρεμιέρα -εκτός από νικηφόρα- ήταν και προβληματική και υπογραμμίζοντας ότι για ν’ αποδώσει το 3-5-2 (δεδομένης και της άναρχης εικόνας του Άμραμπατ) χρειάζεται μπακ-χαφ και δεξιά.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.