Header Ads


«Έκλεισε» Έλληνα γκαρντ μετά τον Φρέιζερ η ΑΕΚ!

«Έκλεισε» Έλληνα γκαρντ μετά τον Φρέιζερ η ΑΕΚ!


Ενισχύεται η ΑΕΚ που χτυπάει σε όλα τα επίπεδα - Ποιος Έλληνας γκαρντ υπογράφει στη Βασίλισσα

Ο Κώστας Παπαδάκης θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ




Μετά την μεταγραφή «βόμβα» του Τιμ Φρέιζιερ, η ΑΕΚ συνεχίζει την ενίσχυση της για να κλείσει το ρόστερ. Ο Κώστας Παπαδάκης αναμένεται τις επόμενες μέρες να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς με την Ένωση, και θα γίνει ο 5ος γκαρντ που αναζητούσε.

Ο νεαρός άσος είχε έρθει στην προετοιμασία της Βασίλισσας, αρχικά για να βοηθήσει στις προπονήσεις καθώς αρκετοί παίκτες είτε λείπουν με τις Εθνικές τους (Στρέλνιεκς, Μάντσεν, Μίτσελ), είτε είναι τραυματίες όπως ο Φλιώνης.



Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ο Ηλίας Καντζούρης αποφάσισαν να προσφέρουν συμβόλαιο στον Παπαδάκη για όλη την σεζόν, καθώς εκτιμούν τα μπασκετικά χαρακτηριστικά του και θεωρούν ότι μπορεί και αυτός να προσφέρει στην περιφερειακή γραμμή με το καλό του σουτ. Κατά την περσινή χρονιά στον Ηρακλή, ο Παπαδάκης είχε 6.4 πόντους, 3 ασίστ και 1.7 ριμπάουντ σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής.



Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει επίσημο, με την ΑΕΚ να κλείνει την πεντάδα των γκαρντ με τον καλύτερο τρόπο, έχοντας τους Φρέιζιερ, Φλιώνη, Κόνιαρη, Στρέλνιεκς και Παπαδάκη. Δεν αποκλείεται, να αποκτηθεί και άλλος ένας παίκτης, όσο θα διαρκέσει η αποθεραπεία του Φλιώνη και να αποδεσμευτεί μετά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.