Header Ads


Μεγαλεία για Μανωλά στον Ολυμπιακό!

Μεγαλεία για Μανωλά στον Ολυμπιακό!


Θέλει να τον πουλήσει με...κορδέλα ο Ολυμπιακός - Μεγαλεία για τον Κωστάκη...

Την ώρα που «σειρήνες» από την Αραβία ηχούν στα αυτιά του Κώστα Μανωλά, στα γραφεία του Ολυμπιακού έχει έρθει πρόταση για την πώληση του 31χρονου στόπερ, επιβεβαιώνοντας την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών.




Μάλιστα σύμφωνα με ανθρώπους που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο λιμάνι, η προσφορά στους «ερυθρόλευκους» με επίκεντρο τον Έλληνα αμυντικό, κυμαίνεται σε επίπεδα που χρήζει σοβαρής σκέψης – αξιολόγησης από τους παροικούντες την Πλατεία Αλεξάνδρας με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Την ώρα που «σειρήνες» από την Αραβία ηχούν στα αυτιά του Κώστα Μανωλά, στα γραφεία του Ολυμπιακού έχει έρθει σούπερ πρόταση για την πώληση του 31χρονου στόπερ, επιβεβαιώνοντας την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών.  



Μάλιστα σύμφωνα με ανθρώπους που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο λιμάνι, η προσφορά στους «ερυθρόλευκους» με επίκεντρο τον Έλληνα αμυντικό, κυμαίνεται σε επίπεδα που χρήζει σοβαρής σκέψης - αξιολόγησης από τους παροικούντες την Πλατεία Αλεξάνδρας με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Εννοείται φυσικά πως «πακέτο» με την δελεαστική πρόταση στον Ολυμπιακό, πηγαίνει και το «βασιλικό» συμβόλαιο για τον Μανωλά, ο οποίος η αλήθεια είναι πως αλλιώς περίμενε τη δεύτερη θητεία στους «ερυθρόλευκους» (έπειτα από τον επαναπατρισμό τον περασμένο Γενάρη) κι αλλιώς αυτή εξελίσσεται.

Μια φορά, οι πρωταθλητές Ελλάδας και ο ποδοσφαιριστής τον οποίο έχουν...δεμένο με συμβόλαιο μέχρι το 2025, δεν καλούνται να αποφασίσουν εδώ και τώρα.



Κι αυτό δεδομένου πως το μεταγραφικό παζάρι στις αγορές της Αραβίας κλείνει στις 15 - 17 Σεπτεμβρίου και με την προϋπόθεση φυσικά πως συν τω χρόνω, δεν θα ξεθυμάνει το αραβικό ενδιαφέρον και θα παραμένει σε ισχύ η σούπερ (διπλή) πρόταση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.