Header Ads


Φημολογία για «μπαμ» της ΑΕΚ στο δεξί μπακ!

Φημολογία για «μπαμ» της ΑΕΚ στο δεξί μπακ!


Ποιον παίκτη που έμεινε ελεύθερος από την Νάπολι «στέλνουν» στην ΑΕΚ - Αναλυτικά το δημοσίευμα

Η ΑΕΚ φαίνεται πως το πήρε απόφαση να κινηθεί και για δεξί μπακ, με τον Κέβιν Μάλκουιτ που έμεινε ελεύθερος από τη Νάπολι να αποτελεί στόχο της Ένωσης.




Η χρησιμοποίηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ως δεξιού μπακ χαφ στο φιλικό με την Ομόνοια αποκάλυψε πιθανότατα και τις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ρότα έμεινε στον πάγκο, ο Μισελέν δεν δείχνει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στην ΑΕΚ φαίνεται πως το πήραν απόφαση να κινηθούν για την απόκτηση και δεξιού μπακ εκτός από ένα ακόμη στόπερ και έναν επιθετικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα, στους «κιτρινόμαυρους» έχει προταθεί και εξετάζεται ένας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό που αν έρθει στην Ελλάδα θα είναι ικανός να κάνει τη διαφορά. Ο λόγος για τον Κέβιν Μάλκουιτ που έμεινε ελεύθερος από τη Νάπολι και βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Μάλιστα η Ένωση φέρεται να έχει καταθέσει και πρόταση στην πλευρά του έμπειρου μπακ.



Ο 31χρονος Γάλλος άσος με ρίζες από το Μαρόκο άνηκε στους «παρτενοπέι» από το 2018 και το τελευταίο εξάμηνο της περσινής σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Φιορεντίνα με την οποία κατέγραψε πέντε συμμετοχές. Στα 3,5 χρόνια που φόρεσε ουσιαστικά τη φανέλα της Νάπολι μέτρησε 48 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας και 6 ασίστ. Ο Μάλκουιτ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μονακό και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σεντ Ετιέν και Λιλ.

Το καλοκαίρι του 2019 η χρηματιστηριακή του αξία είχε φτάσει στα 16 εκατ. ευρώ, αλλά η πτωτική πορεία που πήρε στη συνέχεια έριξε την αξία του στο ένα εκατ. ευρώ. Από την πρώτη Ιουλίου ο Μάλκουιτ είναι ελεύθερος για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μένει να δούμε αν αυτός θα είναι η ΑΕΚ.




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.