Header Ads


Survivor Τελικός: Τα ποσοστά της χθεσινής 6/7 ψηφοφορίας Άρη-Στάθη

Survivor Τελικός: Τα ποσοστά της χθεσινής 6/7 ψηφοφορίας Άρη-Στάθη


Ο Στάθης Σχίζας «διέλυσε» τον Άρη Σοϊλέδη και όλα τα προγνωστικά - Δείτε τα ποσοστά της χθεσινής ψηφοφορίας, πόση διαφορά είχαν οι δύο παίκτες
Κι όμως, το θαύμα έγινε! Νικητής του Survivor 5 είναι ο Στάθης Σχίζας, παρότι όλα τα προγνωστικά από την πρώτη του ημέρα στο παιχνίδι έως σήμερα έδειχναν νικητή τον Άρη Σοϊλέδη, με το ριάλιτι επιβίωσης να έμοιαζε να είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά του μέτρα, ώστε να πάρει το έπαθλο.




Ο επιχειρηματίας, που ήταν από τους τελευταίους παίκτες, οι οποίοι είχαν πάρει το αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο, κατάφερε με την πολύ πιο αξιοπρεπή του στάση να φτάσει εκείνος πρώτος στο να κόψει το «νήμα» και να κερδίσει τα 100.000 ευρώ. Συγκίνησε, άλλωστε, για τον τρόπο που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά, καθώς αναμένεται να τα δώσει στα παιδιά με καρκίνο σε ένα μεγάλο μέρος τους.

Η ψηφοφορία, πάντως, εξελίχθηκε σε ένα θρίλερ, καθώς όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός, μέχρι το τελευταίο διάλειμμα για διαφημίσεις, κανείς δε γνώριζε το... πού θα κάτσει η μπίλια. Ο Στάθης, πάντως, που τόσο αθόρυβα μπήκε στο παιχνίδι, αλλά και τόσο καλή εντύπωση δημιούργησε στο τέλος, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό δίδυμο με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, κατάφερε να «διαλύσει» κάθε προγνωστικό και να επικρατήσει στο μεγάλο τελικό.



Survivor spoiler: Η τελική διαφορά Στάθη και Άρη στις ψήφους

Ποια ήταν, ωστόσο, η τελική διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες, που έφερε την νίκη στο Στάθη για τα 100.000 ευρώ, χώρια όσα χρήματα είχε ήδη πάρει από το παιχνίδι; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ψηφοφορία ήταν πράγματι οριακή, με τον Σχίζα να κερδίζει με 52.7% έναντι 47.3% του Άρη Σοϊλέδη.

Οι δύο παίκτες, με λίγα λόγια, ήταν πολύ κοντά αμφότεροι στην νίκη, αλλά το γλυκό νέκταρ της επιτυχίας έμελλε να απολαύσει μονάχα ο επιχειρηματίας, που δημιούργησε την όμορφη ιστορία του απόλυτου αουτσάιντερ, το οποίο ανατρέπει τα πάντα.




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.