Header Ads


Survivor Τελικός 6/7: Ανατροπή! Ποιος παίκτης είναι φαβορί για νικητής;

Survivor Τελικός 6/7: Ανατροπή! Ποιος παίκτης είναι φαβορί για νικητής;


Πάμε για μεγάλη έκπληξη; Δείτε τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες - Άρης ή Στάθης; Υπάρχει φαβορί!
Φτάσαμε αισίως στον τελικό του Survivor. Ύστερα από 6,5 μήνες, το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει στο τέλος του με τους δύο φιναλίστ να προετοιμάζονται για τη μεγάλη τους στιγμή. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας είναι οι δύο παίκτες που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, αλλά μόνο ένας θα καταφέρει να σηκώσει το έπαθλο. Ποιος παίκτης θα στεφθεί σήμερα (6/7) ο φετινός νικητής του Survivor;




Ο Άρης και ο Στάθης είχαν μία δύσκολη πορεία στον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες μπήκαν αργότερα στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και την τελευταία μέρα του. Οι δύο παίκτες ήταν από τους καλύτερους που πέρασαν αγωνιστικά, ενώ φυσικά άντεξαν από τις υποψηφιότητές τους.

Το κοινό τους στήριξε και ο καθένας έχει τους δικούς του θαυμαστές. Οι τηλεθεατές τους στήριξαν και κατάφεραν να αφήσουν εκτός την Ασημίνα. Ωστόσο, μόνο ένας από τους δύο θα σηκώσει το τρόπαιο και θα κερδίσει τα 100.000€.



Οι τηλεφωνικές γραμμές θα ανοίξουν απόψε (6/7) με την έναρξη του τελικού, προκειμένου οι τηλεθεατές να ψηφίσουν ποιον θέλουν νικητή του Survivor. Μέχρι τότε τα Spoiler θα πάρουν φωτιά και πολλοί θα κάνουν τις δικές τους εκτιμήσεις.

Τόσο ο Άρης, όσο και ο Στάθης είναι δύο δυνατοί παίκτες που έχουν κεντρίσει τόσο το ενδιαφέρον του κοινού τηλεοπτικά, όσο και αγωνιστικά. Ο Άρης Σοϊλέδης ξεχώρισε για την μαχητικότητά του και την εκρηκτική του προσωπικότητα, ενώ ο Στάθης Σχίζας ξεχώρισε για την ταπεινότητα και την αγωνιστικότητά του. Πολλοί μάλιστα τον περιγράφουν ως η «ήρεμη δύναμη» του παιχνιδιού.



Οι φιναλίστ του Survivor στον τελικό


Παρόλο που και οι δύο έχουν υψηλές πιθανότητες να κερδίσουν το έπαθλο, ο παίκτης που έχει ένα μικρό προβάδισμα είναι ο Στάθης Σχίζας. Ο επιχειρηματίας έχει την υποστήριξη της πλειοψηφίας των συμπαικτών του, ενώ είναι από τους παίκτες που δεν προκάλεσε πολλές εντάσεις στο παιχνίδι προκαλώντας την οργή των τηλεθεατών.

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα μπορούν να ανατραπούν. Ο σημερινός τελικός θα μετατραπεί σε ντέρμπι και το αποτέλεσμα μπορεί να μας εκπλήξει!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.