Header Ads


Τα ζευγάρια του Γ' Προκριματικού Γύρου του Conference League!

Τα ζευγάρια του Γ' Προκριματικού Γύρου του Conference League!


Με ποιες ομάδες κληρώθηκαν ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης - Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια

Την πιο ανεπιθύμητη κλήρωση στο Conference League είχε ο Παναθηναϊκός. Στον γ’ προκριματικό γύρο οι «πράσινοι» θα έχουν πιθανότατα τον δυσκολότερο απ’ όλους τους υποψήφιους αντιπάλους και συγκεκριμένα τη Σλάβια Πράγας.




Η ομάδα της Τσεχίας αντιμετωπίζει στον β’ προκριματικό την αδύναμη Σεντ Τζόζεφς και εφόσον προσπεράσει το πολύ χαμηλό εμπόδιο της ομάδας του Γιβραλτάρ, θα βρεθεί στον δρόμο του «τριφυλλιού».

Υπάρχει πάντως και μια θετική παράμετρος της συγκεκριμένης κλήρωσης για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, αφού σε περίπτωση που αποκλείσει τη Σλάβια, θα πάρει τη θέση της ως ισχυρός στην κλήρωση για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Όσο για τους ΠΑΟΚ και Άρη, θα έχουν διαφορετικής δυσκολίας αντίπαλο στον επόμενο γύρο του Conference, σε περίπτωση που αποκλείσουν τις Λέφσκι Σόφιας και Γκόμελ αντίστοιχα.

Ο μεν «δικέφαλος του Βορρά» λοιπόν θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει τη Βελέζ Μόσταρ (που απέκλεισε πέρυσι την ΑΕΚ αλλά δεν θεωρείται τίποτα ιδιαίτερο), ο δε Άρης θα βρει απέναντί του τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον πάγκο της οποίας επέστρεψε φέτος ο Βλάνταν Ίβιτς.



Τα πρώτα παιχνίδια του γ' προκριματικού γύρου του Conference League είναι προγραμματισμένα για τις 4 Αυγούστου, με τις ρεβάνς να διεξάγονται μια εβδομάδα μετά, στις 11 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.