Header Ads


Ξέσπασμα Τσιτσιπά για Κύργιο: «Κάνει συνέχεια bullying, πρέπει να σταματήσει»

Ξέσπασμα Τσιτσιπά για Κύργιο: «Κάνει συνέχεια bullying, πρέπει να σταματήσει»


ΈΞΑΛΛΟΣ ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Νικ Κύργιο - Όλα όσα είπε ο Έλληνας πρωταθλητής

Λάβρος ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά του Νικ Κύργιου μετά την ήττα του από τον Αυστραλό στον 3ο γύρο του Wimbledon με τον Έλληνα πρωταθλητή να κατηγορεί για bullying τον αντίπαλό του και να τονίζει πως έχει μία διαβολική πλευρά μέσα του.




Όσο συναρπαστική ήταν η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικ Κύργιο για τον 3ο γύρο του Wimbledon που κράτησε πάνω από τρεις ώρες και βρήκε νικητή τον Αυστραλό, άλλο τόσο επεισοδιακό ήταν το φινάλε, με τον Έλληνα πρωταθλητή να πνέει μένεα κατά του αντιπάλου του για τις ασταμάτητες διαμαρτυρίες του και στα τέσσερα σετ και να τον χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων... τραμπούκο:



"Προσπάθησα να τον χτυπήσω με το μπαλάκι για να σταματήσει. Πρέπει να σταματήσει. Κάποιος πρέπει να μιλήσει επιτέλους μαζί του, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να πω.

Δεν έχω συνηθίσει να παίζω με αυτό τον τρόπο αλλά δεν μπορώ να λειτουργώ και σαν ρομπότ. Έχει γίνει 3-4 φορές αυτό, έχει αρχίσει να μου δίνει στα νεύρα.

Είμαι έξω και προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και ακούω φασαρία από την άλλη πλευρά του κορτ χωρίς λόγο. Είναι ο τρόπος του για να χειραγωγεί τον αντίπαλο και να σε αποσπάσει. Δεν υπάρχει άλλος παίκτης να το κάνει αυτό.



Ήταν ένας συνεχής εκφοβισμός. Κάνει bullying στους αντιπάλους του. Ήταν πιθανότατα τραμπούκος στο σχολείο, επίσης.

Έχει μία πολύ διαβολική πλευρά μέσα του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.