Header Ads


«Τελειώνει» η μεταγραφή Βίντα στην ΑΕΚ!

«Τελειώνει» η μεταγραφή Βίντα στην ΑΕΚ!


Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ - Όλα τα δεδομένα, οι λεπτομέρειες που απομένουν

Σημαντική πρόοδος σημειώθηκε το Σάββατο για να ξεπεραστούν οι όποιες διαφορές για την ολοκλήρωση της μεγάλης μεταγραφής με την υπογραφή διετούς συμβολαίου 




Στην τελική της ευθεία έχει μπει η μεταγραφική βόμβα που ετοιμάζεται να πυροδοτήσει η ΑΕΚ με την απόκτηση του. Ντομαγκόι Βίντα. 

Ο ηγετικός σέντερ μπακ της Εθνικης Κροατίας έχει δώσει από το πρωί της Παρασκευής το οκ στον μάνατζερ του να ολοκληρώσει την συμφωνία και μέσα στο Σάββατο σημειώθηκε μεγάλη πρόοδος ώστε να ξεπεραστούν όλες οι διαφορές.

Το συμβόλαιο του Βιντα θα είναι διετές όπως ήθελαν από την αρχή και οι δύο πλευρές και δεν αποκλείεται να υπάρχει προβλέψει υπό όρους και για τρίτο χρόνο. 



Το ποσό που θα εισπράξει ο Κροάτης θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο, μέχρι στιγμής, παίκτη του φετινού ρόστερ αφού όπως είναι φυσιολογικό εκμεταλλεύεται το γεγονός πως δεν χρειάζεται να αποζημιωθεί ομάδα για την μεταγραφή ενώ η αξία του είναι άγνωστη και το τελευταίο του συμβόλαιο στην Μπεσίκτας ήταν πάνω από 3.000.000.

Η μεταγραφή έχει φτάσει πλέον στο σημείο που για να χαλάσει θα πρέπει να συμβεί κάτι πραγματικά απρόσμενο και εντυπωσιακό όμως μέχρι να πέσουν υπογραφές είναι εντελώς πρόωρο να θεωρηθεί ο Βίντα παίκτης της ΑΕΚ. 



Ο παίκτης είναι με την οικογένεια του στην Κροατία και αναμένει την ειδοποίηση του εκπροσώπου του για να ταξιδέψει στην Αθήνα ή απευθείας στο Αλκμάαρ ανάλογα με την ημέρα που θα πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.