Header Ads


Δεν έχει χάσει σετ ο Πολ

Δεν έχει χάσει σετ ο Πολ


Σε εκπληκτική ημέρα βρέθηκε η Πάολα Μπαντόσα χθες στο Γουίμπλεντον, άφησε εκτός το «ιερό τέρας» της διοργάνωσης, Πέτρα Κβίτοβα και συνέχισε με αυτό το τρόπο και το δικό μας σερί ταμείων στη διοργάνωση, με μια πολύ καλή απόδοση. Αυτή τη φορά, θα ψάξουμε το σημείο μας από το αντρικό ταμπλό. Μάθε για το στοίχημα κουπόνι.

Σε μια από τις πιο δύσκολες φάσεις του θεσμού, Κάμερον Νόρι και Τόμι Πολ κοντράρονται με φόντο ένα από τα 8 εισιτήρια των προημιτελικών. Όποιος και αν κερδίσει, θα πρόκειται αδιαμφισβήτητα για το πιο σημαντικό επίτευγμα στη καριέρα του.

Κ. ΝΟΡΙ: Μπροστά στο κοινό των συμπατριωτών του, ο Κάμερον Νόρι έχει καταφέρει να παίξει μέχρι ώρας στο Γουίμπλεντον αρκετά καλό τένις, με σημαντικές νίκες, που είχαν σαν… κορωνίδα την ανατροπή επί του Χάιμε Μουνάρ στο 2ο γύρο. Ο Βρετανός θέλει τη διάκριση με στόχο να δείξει πως είναι «παρόν» στη μάχη για μια θέση στο τοπ 10, ασχέτως αν φέτος οι παίκτες δε παίρνουν πόντους σε αυτή τη διοργάνωση. Στο προηγούμενο γύρο, νίκησε πολύ εύκολα ένα συμπατριώτη του Πολ, τον Στιβ Τζόνσον, όμως το επίπεδο ανεβαίνει στο 4ο γύρο, κόντρα σε ένα παίκτη που δείχνει πολύ φορμαρισμένος.

Τ. ΠΟΛ: Πολλοί έτρεξαν να χαρακτηρίσουν τη πορεία του Πολ στο Γουίμπλεντον σαν έκπληξη, όμως ο Αμερικανός έχει δουλέψει πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως βρίσκεται εδώ. Κέρδισε και τα 3 παιχνίδια μέχρι ώρας με 3-0 και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον πολύ δυνατό Νόρι, στοχεύοντας στα ημιτελικά. Από το νούμερο 32 στο κόσμο, ο Τόμι Πολ έχει πολύ καλά σερβίς, δε χάνει σχεδόν ποτέ τη ψυχραιμία του στα ράλι και δείχνει πανέτοιμος για μια ακόμα πρόκληση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ματς αναμένεται να είναι πολύ πιο μοιρασμένο από τις αποδόσεις που βλέπουμε. Ο Νόρι παίζει εντός έδρας, είναι σε καλή κατάσταση, όμως δε γίνεται να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ο Πολ έχει κερδίσει με άνεση όλα του τα ματς και σερβίρει εξαιρετικά. Θα πάρουμε το +2.5 χάντικαπ σετ του Αμερικανού στο 1.83 του Stoiximan.


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.