Header Ads


Η ΑΕΚ φορτσάρει για μεταγραφή και δεύτερου στόπερ μετά τον Βίντα!

Η ΑΕΚ φορτσάρει για μεταγραφή και δεύτερου στόπερ μετά τον Βίντα!


Έρχονται εξελίξεις.. Τι αποκάλυψε δημοσιογράφος της ΑΕΚ, μέχρι πότε θέλει η Ένωση να χει κλείσει και τον δεύτερο στόπερ!

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Κετσετζόγλου.




Στα τελευταία νέα της ΑΕΚ σε ό,τι αφορά την άφιξη του Βίντα, τις κινήσεις της διοίκησης για τον παρτενέρ του και την εικόνα της ομάδας στο βασικό στάδιο προετοιμασίας αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά μίλησε για το θέμα του Πλάνιτς και το γεγονός πως δύσκολα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη σε ό,τι αφορά τον Σέρβο αμυντικό της Μακάμπι Χάιφα, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στην περιπέτεια του Βίντα που έπεσε θύμα διάρρηξης στην πατρίδα του.



«Τώρα η ΑΕΚ περιμένει τον Βίντα. Μόλις υπέγραψε στην ΑΕΚ, του φέραμε και γούρι. Υπάρχουν και βίντεο, αφού είχε συστήματα ασφαλείας, και μπήκαν με όπλα στο σπίτι του. Ευτυχώς που δεν ήταν εκεί. Έτσι πήγε μία μέρα πίσω η άφιξή του. Θα είναι εδώ την Παρασκευή, θα περάσει εξετάσεις το Σάββατο και από Δευτέρα που επιστρέφει η ομάδα στις προπονήσεις, θα μπει και εκείνος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ της «Ένωσης».

«Η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειές της για τον δεύτερο σέντερ μπακ για να τον έχει σύντομα, μέχρι την Κυριακή. Μείνετε συντονισμένοι… Αυτός είναι ο στόχος, σύμφωνα και με τις ενδείξεις που υπάρχουν. Από το όνειρο της Μπαρτσελόνα και κάποιοι άλλοι παίκτες που δεν έχουν βγει τα ονόματά τους και κάπου εκεί η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κλείσει την μεταγραφή», πρόσθεσε.



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.