Header Ads


Προς ανατροπή δεδομένων με Άμραμπατ στην ΑΕΚ!

Προς ανατροπή δεδομένων με Άμραμπατ στην ΑΕΚ!


Όλα δείχνουν πως θα πάει κανονικά στην προετοιμασία - Πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, οι ενέργειες της ΑΕΚ για να δοθεί λύση

Θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή. Πώς έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή η κατάσταση με τον παίκτη 




Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι ο Νορντίν Άμραμπατ θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Παράλληλα συνεχίζει η τεράστια προσπάθεια να βρεθεί λύση στο πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστές. 

Από την πλευρά της ΑΕΚ γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες αναφορικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άμραμπατ όμως μιλάμε για ένα ζήτημα που δεν είναι ούτε στο δικό του χέρι, ούτε σε αυτό της ΑΕΚ.



Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει τον παίκτη και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα οπότε όλο το ζήτημα παραμονής του ή όχι αφορά το οικογενειακό πρόβλημα του. 

Το ζήτημα λοιπόν είναι αν μπορεί να βρεθεί η φόρμουλα ώστε να ο Άμραμπατ να βρίσκεται στην Αθήνα και να αγωνίζεται στην ΑΕΚ και παράλληλα να αντιμετωπίζει το οικογενειακό του θέμα. Αν διαμορφωθούν αυτές οι συνθήκες τότε ο παίκτης μπορεί να μείνει. Αυτή τη στιγμή τα πάντα παραμένουν ανοιχτά.



Ο Άμραμπατ θα πάει στην Ολλανδία (όπου βρίσκεται και η οικογένεια του) και θα κάνει με την ΑΕΚ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Να επαναλάβουμε ότι ο παίκτης, πλην του σοβαρού οικογενειακού ζητήματος που αντιμετωπίζει, δεν έχει κανέναν άλλο λόγο να φύγει από την Ένωση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.