Header Ads


Σερβικά ΜΜΕ: «Πρόταση για Πλάνιτς η ΑΕΚ!»

Σερβικά ΜΜΕ: «Πρόταση για Πλάνιτς η ΑΕΚ!»


Πόσα εκατομμύρια είναι η προσφορά της ΑΕΚ, ποια είναι η ρήτρα του παίκτη στο συμβόλαιο του




Σύμφωνα με σέρβικο δημοσίευμα, η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση ύψους 1,3 εκατ. ευρώ στη Μακάμπι για την απόκτηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, ενώ φέρεται διατεθειμένη να φτάσει και τα 1,8 εκατ. ευρώ της ρήτρας.

Δυνατά για την απόκτηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς κινείται η ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Σέρβους!



Συγκεκριμένα, η «Telegraf.TV» αναφέρει πως η «Ένωση» κατέθεσε την Τρίτη (12/7) πρόταση ύψους 1,3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Μακάμπι Χάιφα, η περίπτωση του οποίου βρίσκεται εδώ και καιρό (και για ακόμα ένα καλοκαίρι) στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του «δικεφάλου». 

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι διατεθειμένοι -εφόσον δεχτούν αρνητικοί απάντηση- να ενεργοποιήσουν ακόμη και τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, η οποία φτάνει στα 1,8 εκατ. ευρώ.

Οι Σέρβοι υπογραμμίζουν ότι η ΑΕΚ προσφέρει στον 30χρονο στόπερ μεγαλύτερο μισθό αλλά και καλύτερες συνθήκες απ’ αυτές που έχει στο Ισραήλ, με τον παίκτη να σκέφτεται να δοκιμάσει το ελληνικό πρωτάθλημα.



Παρόλα αυτά, υπογραμμίζεται πως η επικείμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει έναν από τους καλύτερούς της παίκτες. Εξού και παρουσιάζεται να του προσφέρει επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, η οποία εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, με την πρότασή της ωστόσο να απέχει 200 χιλ. ευρώ από εκείνη της ΑΕΚ.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.