Header Ads


ΜΜΕ Ισραήλ: «Η ΑΕΚ κινείται για τον Στίπε Πέριτσα!»

ΜΜΕ Ισραήλ: «Η ΑΕΚ κινείται για τον Στίπε Πέριτσα!»


17 γκολ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είχε πέρυσι - Ποιος είναι ο Κροάτης σέντερ φορ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Στίπε Πέριτσα

Η ιστοσελίδα του Ισραήλ One.co.il αναφέρει πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Κροάτη σέντερ φορ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Στίπε Πέριτσα.




Μπορεί η απόκτηση στόπερ να αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ, αλλά παράλληλα «τρέχουν» και άλλες υποθέσεις ενίσχυσης. Η Η ιστοσελίδα του Ισραήλ One.co.il αναφέρει πως η «Ένωση» ενδιαφέρεται για τον Κροάτη σέντερ φορ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Στίπε Πέριτσα, επικαλούμενη πηγές στην Ελλάδα.

Ο 27χρονος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2023 και ουσιαστικά μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν στο Ισραήλ έχοντας 15 γκολ σε 34 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και συνολικά 17 τέρματα σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. 



Στον αγώνα με την Ζίρα για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League (νίκη με 3-0 εκτός έδρας) έπαιξε ως αλλαγή για 24 λεπτά. Το 2013, στα 18 του, η Τσέλσι τον είχε αγοράσει για 2,5 εκατ. ευρώ από τη Ζαντάρ, αλλά μετά από δανεισμούς σε Μπρέντα και Ουντινέζε τελικά η ιταλική ομάδα τον αγόρασε. Από εκεί έπαιξε δανεικός σε Φροζινόνε, Κασίμπασα και Μουσκρόν, ενώ το 2020/21 τον αγόρασε η Γουότφορντ με την οποία είχε 18 εμφανίσεις και 1 γκολ στην Championship.

Οι Ισραηλινοί αναφέρουν πως ο Πέριτσα είναι υποψήφιος προς πώληση γιατί η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αντίπαλος του Άρη στον γ’ προκριματικό γύρο του Conference League, θέλει να αδειάσει μια θέση ξένου στο ρόστερ. 

«Η Μακάμπι δεν έχει ορίσει ακόμη τιμή, αλλά η ΑΕΚ φέρεται διατεθειμένη να δώσει 1 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, ο οποίος έχει το προφίλ που ψάχνει η ομάδα και τον έχει στην κορυφή της λίστας της», γράφουν στο ρεπορτάζ.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.