Header Ads


Πινέδα: «Τιμή και πρόκληση για μένα η ΑΕΚ, αγαπώ τον Αλμέιδα!»

Πινέδα: «Τιμή και πρόκληση για μένα η ΑΕΚ, αγαπώ τον Αλμέιδα!»


Στάζει μέλι για τον Ματίας Αλμέιδα και για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ ο Πινέδα - Οι πρώτες του εντυπώσεις

Όσα ανέφερε ο Ορμπελίν Πινέδα για την παρουσία του στην ΑΕΚ

Ο Ορμπελίν Πινέδα παραμένει στο επίκεντρο του μεξικανικού Τύπου με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ να απασχολεί έντονα τους συμπατριώτες του.




Ο δανεικός από τη Θέλτα μέσος παραχώρησε στο «Marca Claro» και αναφέρθηκε στον Ματίας Αλμέιδα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση της μεταγραφής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όλα πάνε καλά. Είμαι ενθουσιασμένος από αυτή την μεγάλη πρόκληση που μου δόθηκε στην ζωή μου και ευχαριστώ τους ανθρώπους που με υποστηρίζουν. Πρέπει από την πλευρά μου να ανταποκριθώ στο μέγιστο βαθμό.

Από τότε που γνώρισα για πρώτη φορά τον Ματίας Αλμέιδα στην Τσίβας, του αρέσει να κάνουμε ποδήλατο. Πιστεύει ότι μας βοηθάει πάρα πολύ στο ζέσταμα, αλλά ταυτόχρονα να παίζουμε κιόλας, είναι κάτι που μας κάνει να επιστρέφουμε στην παιδική μας ηλικία. Είναι πολύ καλός. Δεν τον είχα δει για τέσσερα χρόνια.



Είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο σέβομαι, αγαπώ κι εκτιμώ εξαιτίας του τρόπου που συμπεριφέρεται στους παίκτες. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στην ΑΕΚ να βρίσκομαι υπό τις οδηγίες του ως παίκτης.

Στην ομάδα υπάρχουν 3-4 παιδιά που μιλάνε ισπανικά και αυτό κάνει πιο εύκολο για μένα να μεταφράζουν αυτό που θέλω. Έτσι είναι οι ομάδες. Είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε, πρέπει πάντα να το κάνουμε μαζί.

Ο Ματίας μου είπε ότι έπρεπε να επιταχύνω την προετοιμασία μου όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να προσαρμοστώ στους συμπαίκτες μου. Αυτό με βοήθησε πολύ να βρίσκομαι στο επίπεδο τους και να είμαι ανταγωνιστικός άμεσα. Το πρώτο πράγμα που μου είπαν ότι είναι πάω σε μία χώρα που θα έχει ζέστη, είναι ένα κλίμα με 36 βαθμούς Κελσίου. Είναι κάτι στο οποίο πρέπει να προσαρμοστώ. Πιστεύω ότι η προσαρμογή θα είναι κάτι πολύ βασικό, ώστε να ξεκινήσω το πρωτάθλημα σε καλή ένταση από την πλευρά μου.



Το πρώτο πράγμα που βιώνεις όταν παίζεις στο εξωτερικό είναι ο φόβος. Η αλήθεια είναι πως όλοι φοβόμαστε, αντιμετωπίζουμε διαφορετικές κουλτούρες, όπου κανείς δεν σε ξέρει, παρότι εσύ έρχεσαι με ένα όραμα. Πρέπει να προχωρήσουμε και να ρισκάρουμε τα πάντα για να πάμε μπροστά, με δουλειά και αφοσίωση μπορείς πάντα να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Όπου κι αν βρισκόμαστε μιλάμε με μηνύματα με άλλους Μεξικανούς, που αγωνίζονται στην Ευρώπη και βοηθάμε σε ότι θέλει ο καθένας. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση, όταν ξέρουμε ότι έχουμε την συμπαράσταση ενός συμπατριώτη μας, ο οποίος παίζει κι αυτός στην Ευρώπη».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.