Header Ads


Αποκάλυψη από Τούρκο δημοσιογράφο: Αυτό είναι το «χρυσό» συμβόλαιο Βίντα στην ΑΕΚ

Αποκάλυψη από Τούρκο δημοσιογράφο: Αυτό είναι το «χρυσό» συμβόλαιο Βίντα στην ΑΕΚ


Τίναξε την μπάνκα η ΑΕΚ για Ντομαγκόι Βίντα - Όλα όσα αποκάλυψε γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος, δείτε ποιο θα είναι το συμβόλαιο του στην Ένωση

O Ντομαγκόι Βίντα τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ, η μεταγραφή είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί και ο Κροάτης θα έχει ένα «χρυσό» διετές συμβόλαιο.




Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς ήρθε σε οριστική συμφωνία με την πλευρά του Ντομαγκόι Βίντα, όπως διαβάσατε και νωρίτερα.

Το σίριαλ με τον Κροάτη διεθνή κεντρικό αμυντικό θα έχει θετική κατάληξη για τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι θα δώσουν ένα «χρυσό» συμβόλαιο στον έμπειρο ποδοσφαιριστή για τα επόμενα δυο χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Βίντα συμφώνησε με την Ένωση για 1,9 εκατ. ευρώ τον χρόνο και θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Κάτι που θα ισχύσει πάντως για το πρώτο έτος της συνεργασίας, μιας και το συμβόλαιο θα είναι 1,4 εκατ. ευρώ συν 500.000 ευρώ μπόνους υπογραφής.



Όπως σημειώνει λοιπόν σε ανάρτησή του ο Τούρκος ρεπόρτερ, Γιαγκίζ Σαμπουντσουόγλου, δεν πρόκειται να χάσει καθόλου χρόνου εφόσον επήλθε οριστική συμφωνία και θα ταξιδέψει σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τη νέα του ομάδα.

Δείτε την ανάρτηση:



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.