Header Ads


Έντονη φημολογία για Ανσαριφάρντ και ελληνική ομάδα!

Έντονη φημολογία για Ανσαριφάρντ και ελληνική ομάδα!


Ο Ματίας Αλμέιδα δεν τον υπολογίζει στην ΑΕΚ αλλά όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στην Ελλάδα - Δείτε ποια ομάδα της Superleague τον θέλει

Η αποχώρηση Κουλούρη με προορισμό το Λίντσερ έφερε στο προσκήνιο την περίπτωση Ανσαριφάρντ στον Ατρόμητο.




Όπως προκύπτει, το όνομα του Ιρανού επιθετικού της ΑΕΚ βρίσκεται στο τραπέζι για τους Περιστεριώτες που θα αναζητήσουν φορ με εμπειρία. 

Ο Ανσαριφάρντ δεν υπολογίζεται στην Ένωση από τον Ματίας Αλμέιδα. Έχει διάθεση να ρίξει το κασέ του για να παραμείνει στην Αθήνα, με δεδομένο πως είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και έτσι φαντάζει πολύ πιθανό το σενάριο ο Ατρόμητος να κινηθεί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.



Στα συν του Ατρόμητου, επίσης, συγκαταλέγεται και η αποφασιστικότητα του Ανσαριφάρντ να πάει σε ομάδα που θα έχει ρόλο και ενεργή συμμετοχή, προκειμένου να είναι έτοιμος για το Μουντιάλ του Κατάρ τον προσεχή Νοέμβριο. 

Να θυμίσουμε πως ο Ανσαριφάρντ έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο (51 ματς, 15 γκολ, 5 ασίστ), Ολυμπιακό (48 ματς, 22 γκολ, 8 ασίστ) και ΑΕΚ (82 ματς, 20 γκολ, 2 ασίστ).



Βέβαια, στην όλη υπόθεση θα παίξουν ρόλο και τα «θέλω» της ΑΕΚ. Αν έχει, δηλαδή, διάθεση η Ένωση να δώσει τον παίκτη σε άλλη ομάδα της Super League.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.