Header Ads


Οι σκέψεις Αλμέιδα για Λιβάι Γκαρσία!

Οι σκέψεις Αλμέιδα για Λιβάι Γκαρσία!


Σε ποιες θέσεις τον υπολογίζει ο Ματίας Αλμέιδα - Πώς θα χρησιμοποιήσει τον Λιβάι Γκαρσία στη δική του ΑΕΚ

Ο Λιβάι έχει τα χαρακτηριστικά να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης όποτε χρειαστεί μέσα στη σεζόν, όπως φάνηκε και την περσινή σεζόν




Η ΑΕΚ από τη στιγμή που έκλεισε ήδη τα δυο από τα τρία κεντρικά χαφ που θέλει να αποκτήσει, έχει ως προτεραιότητα να αποκτήσει και δυο βασικά στόπερ. Από εκεί και πέρα κοιτάει στην αγορά και για παίκτες που αγωνίζονται στην επίθεση. Χωρίς άγχος ή πίεση η ομάδα τσεκάρει ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της επίθεσης. Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο βασικός φορ, όμως αναμένεται να έρθει ένας ακόμα σέντερ φορ που θα τον πλαισιώνει.



Υπάρχει όμως και η περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία. Αναγκαστικά ο Λιβάι στις τελευταίες αγωνιστικές των περσινών πλέι οφ έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης και τα πήρε αρκετά καλά. Ο Ματίας Αλμέιδα τον είδε και τον υπολογίζει και ως φουνταριστό ως εναλλακτική λύση.



Ο Γκαρσία δηλαδή υπολογίζεται σαφώς ως βασική επιλογή για το δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά και για την κορυφή. Επί της ουσίας θα είναι ο τρίτος φορ της ΑΕΚ μέσα στη σεζόν. Ιεραρχικά στην επίθεση ο Αλμέιδα θα υπολογίζει τους Αραούχο, τη μεταγραφή όταν έρθει και τον Γκαρσία. Οπότε είναι πάρα πολύ πιθανό στην Ολλανδία να δούμε τον Λιβάι να παίζει και στην επίθεση.

Για τα άκρα της επίθεσης, η ΑΕΚ τσεκάρει την αγορά για έναν πλάγιο επιθετικό και από εκεί και πέρα υπάρχει η εκκρεμότητα με τον Άμραμπατ.
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.