Header Ads


«Η ΑΕΚ πάει προετοιμασία με στόπερ που δεν υπολογίζονται και ίσως να μην είναι καν στην ομάδα!»

«Η ΑΕΚ πάει προετοιμασία με στόπερ που δεν υπολογίζονται και ίσως να μην είναι καν στην ομάδα!»


Γνωστός δημοσιογράφος της ΑΕΚ μιλάει και εξηγεί πως οδηγήθηκε η Ένωση να πάει χωρίς βασικά στόπερ στην προετοιμασία - Ποιοι στόχοι χάθηκαν

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwnΣΠΟΡ FM στην αδυναμία της ΑΕΚ να κλείσει τους βασικούς της κεντρικούς αμυντικούς αλλά και στις μεταγραφικές εξελίξεις που… έπονται.




Να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τα κενά στο κέντρο των μετόπισθεν καλείται η ΑΕΚ, έχοντας ήδη καθυστερήσει, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Την Παρασκευή είπα για μια περίπτωση, πιθανότατα του Φάλι, δεν προχώρησε γιατί στην ΑΕΚ δεν ήταν 100% σίγουροι, όχι γιατί ήταν κακός παίκτης. Δεν ήταν αυτός που ήθελαν. 

Ο Βιτάο ήταν μια περίπτωση που κυνήγησαν πολύ, υπήρχε άλλος ένας με παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά έφαγαν άκυρο και τώρα η ΑΕΚ θα φύγει για Ολλανδία χωρίς σέντερ μπακ. 



Το θέμα είναι να αποκτηθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί τώρα πάει για προετοιμασία με σέντερ μπακ που δεν υπολογίζονται και ίσως να μην είναι καν στην ομάδα. Θα έπρεπε πάντως να είναι ήδη εδώ», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για την περίπτωση του Πινέδα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στην «Ένωση» ανησυχούν μεν, αλλά ήταν ούτως ή άλλως δύσκολη, ενώ έχουν αποκτηθεί και δύο παίκτες που ήθελε ο Αλμέιδα εξαρχής.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, ο Κετσετζόγλου επισήμανε ότι θα πηγαίνουμε μέρα με την μέρα, αφού άπαντες θέλουν να είναι 100% σίγουροι για την επιλογή που θα γίνει.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.