Header Ads


Μεταγραφή από Μπαρτσελόνα ετοιμάζει η ΑΕΚ;

Μεταγραφή από Μπαρτσελόνα ετοιμάζει η ΑΕΚ;


Δείτε τι γράφουν στην Ισπανία - Για ποιον αμυντικό της Μπαρτσελόνα έκανε κρούση η Ένωση!

Στη λίστα των ομάδων που έχουν προσεγγίσει την Μπαρτσελόνα για τον Όσκαρ Μινγκέθα συμπεριλαμβάνει την ΑΕΚ δημοσίευμα της καταλανικής El Mundo Deportivo.




Όπως αναφέρει, η «Ένωση» μαζί με Θέλτα, Τζένοα και Χόφενχαϊμ έχει κάνει κρούση για τον 23χρονο αμυντικό, ο οποίος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Τσάβι για τη νέα σεζόν. «Η Μπαρτσελόνα αξιώνει 5 εκατ. ευρώ και αυτό εμποδίζει την πώλησή του. 


Ο ίδιος έχει ως προτεραιότητα να παραμείνει στη La Liga και πιέζει την ομάδα του να προχωρήσει τις επαφές γιατί πλησιάζει η έναρξη της νέας περιόδου», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Μιγνκέθα προέρχεται από τη Masia και από το 2020 είναι μέλος της πρώτης ομάδας έχοντας συνολικά 66 συμμετοχές, 2 γκολ και 9 ασίστ. 



Την τελευταία περίοδο (2021/22) είχε 27 εμφανίσεις και 2 ασίστ, αλλά από τη στιγμή που ανέλαβε ο Τσάβι ο ρόλος του περιορίστηκε αρκετά.

Αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας, είτε ως κλασικό μπακ, είτε ως μπακ χαφ σε άμυνα με τριάδα. Το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα λήγει το 2023.



 

Η θέση της ΑΕΚ για Μινγκέθα


Από την πλευρά της, η ΑΕΚ υποστηρίζει πως δεν υπάρχει κάτι σχετικά με τον κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.