Header Ads


Πήρε πρωτάθλημα με Μίλαν και τον στέλνουν στην ΑΕΚ!

Πήρε πρωτάθλημα με Μίλαν και τον στέλνουν στην ΑΕΚ!


Γιατί αργεί η μεταγραφή στόπερ και το σούπερ όνομα από την Ιταλία που θα μπορούσε να γίνει ο... νέος Τσιγκρίνσκι!

Γιατί αργεί η μεταγραφή στόπερ και το σούπερ όνομα από την Ιταλία! Ποιος είναι ο παίκτης με το πολύ υψηλό κασέ που κυκλοφορεί για την Ένωση, οι λόγοι που θα άφηνε την Serie A για να έρθει στην Ελλάδα και το... κιτρινόμαυρο παρελθόν του Μάγκνουσον που ανακοινώθηκε από το Τριφύλλι.




Η στήλη  ασχολείται σήμερα με ...στόπερ που απασχόλησαν ή απασχολούν την ΑΕΚ. Και μεταφέρει... ιταλικό rumor για "ομόσταβλο" του Γιόνσον, σούπερ όνομα της Μίλαν.

1/AEK: σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ενδεχομένως και μέσα στην εβδομάδα να έχει ο Αλμέϊδα έναν απο τους δυο βασικούς στόπερ που ζήτησε για μεταγραφική ενίσχυση. Το ο τι έχει καθυστερήσει η απόκτησή του δεν είναι απαραιτήτως αρνητικό αφού δείχνει και την επιμονή στους βασικούς/υψηλούς στόχους, σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν που  μετά τις πρώτες αρνήσεις πήγαιναν σε συμβιβαστικές λύσεις. Κακά τα ψέματα η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει μεγάλες αστοχίες στους σέντερ μπακ που έφερε και πλήρωσε (μην το ξεχνάμε το τελευταίο, ακόμη και για τον Τζαβέλα πέρσι δόθηκαν 400 χιλιαρικα στην Αλάνιασπορ). Και η αλήθεια είναι πως στην εποχή Αλμέιδα τα στάνταρ δεν πέφτουν, παρότι στοχεύουν στόπερ μεγάλου βαθμού δυσκολίας (είτε επειδή ανήκουν σε ομάδες, δεν είναι δηλαδή ελεύθεροι, είτε λόγω κασέ)...



2/ΚΙΑΕΡ: ένα άκρως τρελό, τρελό σενάριο μας προέκυψε απο την ιταλική πιάτσα agents, σύμφωνα με το οποίο ο 33χρονος στόπερ της Μίλαν και της Εθνικής Δανίας (119 συμμετοχές/5 γκολ), απασχολεί την ΑΕΚ! Συγκεκριμένα, ο Σιμόν Κιάερ, αν πιστέψουμε τους Ιταλούς, βρίσκεται στην έξοδο απο τους "ροσονέρι" παρότι έχει συμβόλαιο μαζί τους ως το 2024 και ανάμεσα στα κλάμπ που έχει προταθεί/μιλάει είναι και η Ένωση!!

Με χρηματιστηριακή αξία 6.000.000, αγορά από την Σεβίλλη (Σεπτέμβριο του 2020) αντί 3.800.000 ευρώ και με 11 ματς στην περσινή πρωταθληματική σεζόν της Μίλαν στην Serie A, o Κιάερ συνηθίζει να αλλάζει τις ομάδες σαν τα πουκάμισα (μετράει μέχρι τώρα 10, με 4 δανεισμούς και συνολικά πληρωμένα transfer και loan fee 46.000.000 ευρώ) και κρατάει πολύ ψηλά το κασέ του! Ο Κιάερ θα μπορούσε να αποτελέσει μια περίπτωση... Μέλμπεργκ για την ΑΕΚ ή... νέος Τσιγκρίνσκι αλλά ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ πρόκειται για πληροφορία που κυκλοφόρησε στην ιταλική μανατζερική πιάτσα. Λεπτομέρεια που ιντριγκάρει και μπορεί να...έδωσε πατήματα: ο Κιάερ είναι συμπατριώτης και "ομόσταβλος" του Γιενς Γιόνσον και με τον Δανό μεγαλοατζέντη του, Μικαέλ Μπέκ, η ΑΕΚ λογικό να είναι ακόμη στα...μέλια.



3/ΜΑΓΚΝΟΥΣΟΝ: ο αριστεροπόδαρος νέος στόπερ του Παναθηναϊκού και το ακριβότερο μέχρι τώρα συμβόλαιο στο ρόστερ του, έχει...παρελθόν με την ΑΕΚ. Δηλαδή δεν την απασχόλησε πρώτη φορά προ διμήνου, όταν και της προτάθηκε ως ελεύθερος απο την TΣΣΚΑ. Οι "κιτρινόμαυροι" πρωτό - ασχολήθηκαν με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον επί Ντανιέλ Μαιστόροβιτς! Ο Σουηδός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ήθελε να τον φέρει ως δανεικό με οψιόν αγοράς στην Ένωση, με τον Ισλανδό να προέρχεται απο μια καλή σεζόν στην Τσεζένα, όντας δανεικός απο την Γιουβέντους. Η "Γιούβε" όμως, προτίμησε να πουλήσει τον Ιούλιο του 2016 τον Μάγκνουσον στην Μπρίστολ Σίτι αντί 2.000.000 ευρώ και έτσι η ΑΕΚ βγήκε εκτός παιχνιδιού. Το όνομα του Μάγκνουσον βέβαια υπήρχε στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο πλέον τεχνικό διευθυντή οι "κιτρινόμαυροι" ξανασχολήθηκαν μαζί του. Η Μπρίστολ όμως, τον κοστολογούσε 3.000.000 και όντως τον Ιούλιο του 2018 ο Ισλανδός πήγε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με transfer fee 2.800.000. Δεν ήταν γραφτό του, όπως αποδείχθηκε, ούτε με την... τρίτη να έρθει στην ΑΕΚ κι ας ήρθε να παίξει στην Ελλάδα...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.