Header Ads


Έρχεται με φόρα η Φερεντσβάρος

Έρχεται με φόρα η Φερεντσβάρος


Μπορεί να είχαμε τη πεποίθηση πως η Μάλμε θα έπραττε το σωστό για να «καθαρίσει» τη πρόκριση χθες, όμως πέσαμε έξω. Όχι τόσο στο σκορ (1-0), αλλά κυρίως στην εμφάνιση, καθώς οι Σουηδοί ήταν τραγικοί και μπορούσαν να χάσουν πιο άνετα. Διάβασε για το stoiximan casino live.

Στα «φρέσκα κουλούρια», σήμερα έχουμε το σπουδαίο πρώτο ραντεβού του Ολυμπιακού στη Χάιφα, όμως στοιχηματικά θα απέχουμε από αυτό το ματς. Αντιθέτως, στην Ουγγαρία, η ισχυρή και ιστορική Φερεντσβάρος, στοχεύει σε ένα σκορ πρόκρισης απέναντι στη πρωταθλήτρια Σλοβακίας, Σλόβαν. Σέντρα στις 21:00.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Με στόχο μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, ασχέτως σε ποια διοργάνωση θα παίζει, η νταμπλούχος Ουγγαρίας Φερεντσβάρος ξεκίνησε πολύ δυναμικά τη χρονιά, αποκλείοντας από τον 1ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ τη Τομπόλ από το Καζακστάν. Σημείο αναφοράς ήταν το 2ο ματς, εκεί όπου η ομάδα του Τσερτσέσοφ είχε πετύχει 3 γκολ στα πρώτα 20 λεπτά και τελικά επιβλήθηκε με 5-1. Το εμπόδιο της Σλόβαν δε θα είναι το ίδιο εύκολο, όμως οι Ούγγροι έχουν ένα ισχυρό σύνολο, με παίκτες αξίας. Αναμένεται γεμάτο το γήπεδο, ενώ δεν υπάρχουν τραυματίες.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: Είναι σχεδόν κάθε χρόνο μέσα στις εκπροσώπους της Σλοβακίας στην Ευρώπη η Σλόβαν, είτε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε σε κάποια άλλη διοργάνωση, όμως ακόμα δεν έχει κάνει κάποια μεγάλη πορεία τα τελευταία χρόνια. Φέτος η σεζόν άρχισε με δυσκολίες, καθώς ναι μεν ήρθε η πρόκριση επί της Γεωργιανής Ντιναμό Μπατούμι στη παράταση, όμως στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος έπεσε θύμα έκπληξης, χάνοντας 2-1 από τη νεοφώτιστη Ποντμπρεζόβα. Ο κόουτς Βάις θα κάνει αλλαγές και θα πάει στην Ουγγαρία με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί οι Σλοβάκοι να ξεκίνησαν το πρωτάθλημά τους, όμως προβληματίζουν. Πέρασαν με το ζόρι τη Μπατούμι και κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα με «καυτή» έδρα, θα έχει πρόβλημα. Ο άσος της Φερεντσβάρος μπορεί να παιχτεί με το over 1.5, στο 1.78 του Stoiximan

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.