Header Ads


Αλμέιδα: «Είμαι χαρούμενος από την δουλειά που γίνεται, μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση στα μεταγραφικά!»

Αλμέιδα: «Είμαι χαρούμενος από την δουλειά που γίνεται, μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση στα μεταγραφικά!»


Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα, τι είπε για τις δοκιμές στο 3-5-2 αλλά και για τις μεταγραφικές εξελίξεις

Χαρούμενος για τη διάθεση των παικτών του να βγάλουν στο χορτάρι όσα δουλεύονται στις προπονήσεις, για την ποιότητα δουλειάς που βγήκε στην Ολλανδία και τη μεταγραφική προσπάθεια της διοίκησης, δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα. 




Ο προπονητής είπε στην Cosmote TV μετά το φιλικό με την Ουτρέχτη:

Για το φιλικό με την Ουτρέχτη και τι είδε;

«Αυτά τα λεπτά του ποδοσφαίρου είναι συμπληρωματικά στην εργασία και την προεργασία κατά την παραμονή μας εδώ. Με ενδιαφέρει να βλέπω στο γήπεδο να βγαίνουν πράγματα που δουλεύουμε. Και βλέπω μία πολύ καλή διάθεση. Ηταν το τελευταίο ματς εδώ. Εχουμε άλλη μία προπόνηση την Πέμπτη, οπότε αποχωρούμε και είμαι προσωπικά χαρούμενος για τη δουλειά που έγινε. Θα είναι σημαντικές αυτές οι ημέρες για το μέλλον».



Αν η τριάδα στην άμυνα είναι η κεντρική του ιδέα για τα παιχνίδια;

«Είναι κάτι που το δοκιμάζουμε. Μετά μία εβδομάδα πριν το πρωτάθλημα θα πάρουμε την απόφαση για το σύστημα που θα κινούμαστε και θέλουμε να έχουμε και εναλλακτικά»

Αν περιμένει μεταγραφικά παίκτες και σε ποιες θέσεις;



«Γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια απ’ την πλευρά της διοίκησης. Τα παιδιά που έχουν έρθει προσαρμόζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κι εγώ ήρθα πρόσφατα. Είναι και για μένα καινούργιο και βλέπω όλους τους παίκτες. Πραγματικά αξιολογώ την προσπάθεια της διοίκησης για τους παίκτες που έχουν έρθει. Και μετά θα δούμε με τη διοίκηση αν θα είναι απαραίτητο να ενσωματωθεί κάποιος άλλος παίκτης μαζί μας».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.