Header Ads


Βόμβα από Βραζιλία: «Ελληνική ομάδα θέλει Ντιέγκο!»

Βόμβα από Βραζιλία: «Ελληνική ομάδα θέλει Ντιέγκο!»


Πρόταση από ελληνική ομάδα έχει ο άλλοτε σούπερ σταρ των Ατλέτικο και Γιουβέντους!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Βραζιλία, ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντιέγκο, τον άλλοτε σούπερ σταρ των Ατλέτικο και Γιουβέντους.




Έναν από τους κορυφαίους Βραζιλιάνους μεσοεπιθετικούς που αγωνίστηκαν στην Ευρώπη φέρεται να έχει στο στόχαστρό της ελληνική ομάδα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής. 

Ο λόγος για τον σπουδαίο Ντιέγκο. Τον άλλοτε σούπερ σταρ των Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Βέρντερ Βρέμης, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην πατρίδα του με τη φανέλα της Φλαμένγκο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «flaresenha», ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 37χρονου πλέον Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, χωρίς, ωστόσο, να ονοματίζεται ο σύλλογος που φέρεται να κινείται για την προσθήκη του έμπειρου άσου.

«Ομάδα από την Ελλάδα, η ταυτότητα της οποίας ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντιέγκο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα έχει περιορισμένο χρόνο τη νέα σεζόν, μετά τις προσθήκες των Βέντελ και Γουάλας.



Ο 37χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2022 (31/12/2022), αλλά συνεχώς χάνει έδαφος στις προτιμήσεις του προπονητή της Φλαμένγκο και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα. Σύλλογος από την Ελλάδα ενδιαφέρεται για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό και θέλει να τον αποκτήσει πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο εν λόγω δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ντιέγκο, πάντως, δεν φαίνεται διατιθέμενος να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ο 37χρονος άσος θέλει να συνεχίσει στην πατρίδα του και στην Φλαμένγκο, παρότι γνωρίζει ότι θα έχει λίγο χρόνο συμμετοχής.

Ενας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, με τεράστια καριέρα στην Ευρώπη, όπου αγωνίστηκε με τις φανέλες των Πόρτο, Βέρντερ Βρέμης, Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Φενερμπαχτσέ, πριν επιστρέψει το 2016 στην Βραζιλία και φορέσει τα χρώματα της Φλαμένγκο. Φέτος έχει πραγματοποιήσει 18 συμμετοχές, με 1 γκολ σε 652 λεπτά.



Με τα χρώματα της βραζιλιάνικης ομάδας έχει 213 συμμετοχές, με 30 γκολ και 25 ασίστ, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 704 παιχνίδια, με απολογισμό 145 γκολ και 135 ασίστ. Μεταξύ άλλων, με την Βέρντερ Βρέμης είχε 132 ματς (54 γκολ, 42 ασίστ), με την Ατλέτικο 62 παιχνίδια (8 γκολ, 15 ασίστ) και με τη Γιουβέντους 47 αγώνες με 7 γκολ και 18 ασίστ.

Είναι φυσικά διεθνής με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, έχοντας 34 συμμετοχές με 4 γκολ, ενώ με τη Σελεσάο έχει κατακτήσει δύο φορές το Κόπα Αμέρικα. Επίσης, έχει στο παλμαρέ του ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, ένα Europa League, ένα Κύπελλο Γερμανίας, ένα πρωτάθλημα Πορτογαλίας, ένα Super Cup Τουρκίας, τέσσερα πρωταθλήματα Βραζιλίας, ένα Supercopa Βραζιλίας, ένα Κόπα Λιμπερταδόρες, ένα διηπειρωτικό, δύο League Cup Γερμανίας, δύο Super Cup Πορτογαλίας και ένα Σουνταμερικάνα.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.