Header Ads


Αλμέιδα: «Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, ήταν μια καλή προπονηση για εμάς!»

Αλμέιδα: «Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, ήταν μια καλή προπονηση για εμάς!»


Τι είπε για τη νίκη της ΑΕΚ επί της Φόλενταμ, τα στοιχεία που δουλεύει και βλέπει αλλά για τον Πινέδα!

Ο Ματίας Αλμέιδα έμεινε ικανοποιημένος από τον υγιή ανταγωνισμό των παικτών του, ύστερα από τη δεύτερη νίκη της ΑΕΚ σε φιλικό, αυτήν τη φορά επί της Φόλενταμ.




Η ΑΕΚ επικράτησε και στο δεύτερο φιλικό της, με 2-1 επί της Φόλενταμ αυτήν τη φορά, με τον Ματίας Αλμέιδα να είναι ευχαριστημένος, αλλά να κρατάει και χαμηλά τον πήχη.

"Ήταν μία πολύ καλή προπόνηση. Έχουμε ένα συγκεκριμένο σκεπτικό για το πώς θέλουμε να παίζουμε και μέσω του υγιή ανταγωνισμού που υπάρχει, όλοι οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν θετικά".



Σχολιάζοντας τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, είπε: "Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε αυτά που κάνουμε στην προπονήσεις. Γι' αυτό κάνουμε δυνατές και διπλές προπονήσεις. Παιχνίδια όπως αυτό, εναντίον τέτοιων ομάδων σε αυτό το στάδιο μας βοηθούν. Δεν είναι εύκολο να μπορέσεις να αλλάξεις το σύστημα ή να ενσωματώσεις τα πράγματα που θες. Η διάθεση των παικτών μας βοηθάει, μας κάνει καλό".

Τέλος, σε ερώτηση για τον Ορμπελίν Πινέδα, υποστήριξε: "Αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν είναι εύκολο, αφού προέρχεται από διαφορετική γλώσσα, ομάδα, κουλτούρα, πρωτάθλημα, χώρα. Είναι καλός επαγγελματίας, καλό παιδί, που θα αφήσει το στίγμα του".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.