Header Ads


Ισχυρή η έδρα της Πογκόν

Ισχυρή η έδρα της Πογκόν


Μετά τα όσα είδαμε χθες και προχθές στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, παραδοσιακά από τώρα μέχρι και το φινάλε της σεζόν, οι Πέμπτες θα είναι αφιερωμένες στο Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ. ΠΑΟΚ και Άρης ξεκινούν σήμερα τη προσπάθειά τους να μπουν στους ομίλους του Κόνφερενς, ενώ ο Παναθηναϊκός «μπαίνει» ένα γύρο αργότερα. Μάθε ποιές είναι οι καλυτερεσ στοιχηματικεσ εταιριεσ 2022.

Στοιχηματικά, θα κινηθούμε με ομάδες που έχουν ήδη αγωνιστεί στα εγχώρια πρωταθλήματά τους και έχουμε εικόνα. Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς θα γίνει στη Πολωνία, εκεί όπου η Πογκόν θα υποδεχθεί τη Μπρόντμπι.

ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ: Τα όνειρα είναι… δωρεάν για τη Πογκόν και η Πολωνική ομάδα, που τερμάτισε στη 3η θέση για 2η σερί σεζόν, ελπίζει πως φέτος θα καταφέρει κάτι ακόμα καλύτερο εντός συνόρων. Το μεγάλο στοίχημα, όμως, είναι η Ευρώπη. Πέρσι επέστρεψε μετά από 20 χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις και αποκλείστηκε νωρίς από την Όσιγιεκ. Φέτος, θέλει να φτάσει μέχρι τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, ξεπερνώντας αρχικά το εμπόδιο της ΚΡ Ρέικιαβικ. Η Μπρόντμπι είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος, όμως η ομάδα από το Στζέτσιν βρίσκεται σε καλή κατάσταση στην αρχή της σεζόν. Από το ρόστερ ξεχωρίζουν ο διεθνής Γκροσίτσκι, ο Λούκα Ζάχοβιτς, ο Σουηδός εξτρέμ Άλμκβιστ και ο δικός μας Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ: Από τις πιο γνωστές και τις πιο καλές ομάδες της Δανίας είναι η Μπρόντμπι. Μετά το τίτλο που πήρε πριν 2 χρόνια, πέρσι τερμάτισε στη 4η θέση και πήρε το εισιτήριο για το Κόνφερενς. Στο πάγκο της παραμένει ο Νιλς Φρέντρικσεν, ο οποίος έχει κάνει φοβερή δουλειά από το 2019. Το ρόστερ της ομάδας έχει αλλάξει από την εποχή που πήρε το πρωτάθλημα και το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο κόντρα στη Πογκόν, όμως παρά το νεαρό των περισσότερων παικτών της, υπάρχει αισιοδοξία για πρόκριση. Ξεχωρίζουν οι διεθνείς Χέντλουντ, Μάξο και Σλιμάνε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπρόντμπι έχει διαφορές με την ομάδα που πήρε το τίτλο πρόπερσι, όμως παραμένει ένα καλό σύνολο. Οι γηπεδούχοι, πάντως, δείχνουν σε πολύ καλή φόρμα, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και έχουν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο πρώτο ματς. Στο 1.91 ο άσος στη Novibet.     



21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.