Header Ads


Ο ιερός και απαραβίαστος κανόνας Αλμέιδα στην ΑΕΚ!

Ο ιερός και απαραβίαστος κανόνας Αλμέιδα στην ΑΕΚ!


Τι του ζήτησαν μερικοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ - Δείτε τι απάντησε ο Ματίας Αλμέιδα, ποιος είναι ο απαράβατος κανόνας στην προετοιμασία

Όπως στο πρώτο παιχνίδι με την Γκενκ, έτσι και χθες, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φιλικού με την Φόλενταμ, ποδοσφαιριστές ζήτησαν να κάνουν έξτρα προπόνηση στο ρεπό, αλλά εκείνος τους εξήγησε πως η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην ξεκούραση για όλους.




Η καθημερινότητα της ομάδας, εδώ στο Άλκμααρ της Ολλανδίας, βασίζεται σε συγκεκριμένες αρχές και κανόνες που έχει θέσει ο Ματίας Αλμέιδα, από τις πρώτες ημέρες. 

Κανόνες και αρχές, που αφορούν το αγωνιστικό αλλά και το εξωαγωνιστικό κομμάτι.



Ένας από αυτούς τους κανόνες λοιπόν, αφορά το ρεπό που δίνεται στους ποδοσφαιριστές την επομένη των φιλικών αγώνων. Το οποίο, είναι «ιερό και απαραβίαστο»! 

Και το λέμε αυτό διότι, όπως στο πρώτο παιχνίδι με την Γκενκ στο Βέλγιο, έτσι και χθες, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φιλικού με την Φόλενταμ, ποδοσφαιριστές πήγαν στον προπονητή και του ζήτησαν να κάνουν έξτρα προπόνηση στο ρεπό (δηλαδή σήμερα Σάββατο (23/7), αλλά εκείνος τους εξήγησε, με όμορφο τρόπο, πως η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην ξεκούραση για όλους. 



Πάντως, πρέπει να πούμε, πως είναι μεγάλη ευχαρίστηση για τον Ματίας Αλμέιδα να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του, να ζητούν να δουλέψουν ακόμα και στο ρεπό, είτε να μένουν για έξτρα πρόγραμμα μετά (κυρίως) τις απογευματινές προπονήσεις. 

Κάτι που μαρτυρά και τη διάθεση των παικτών για έξτρα δουλειά με στόχο την ατομική βελτίωση… 

ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.