Header Ads


Παραίτηση-έκπληξη: Αποχωρεί από την ΑΕΚ και αναλαμβάνει αναβαθμισμένο ρόλο στην ΑΕΛ!

Παραίτηση-έκπληξη: Αποχωρεί από την ΑΕΚ και αναλαμβάνει αναβαθμισμένο ρόλο στην ΑΕΛ!


Ποιο στέλεχος της ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην παραίτηση για να αναλάβει κομβικό ρόλο στη νέα εποχή της ΑΕΛ μετά τον Κούγια!

Έφυγε ο Μοντεστό τον ακολουθεί και ο "δέκα Μοντεστό" στην Ένωση! Μία σημαντική εξέλιξη υπάρχει τις τελευταίες ώρες στους Κιτρινόμαυρους, καθώς ένα από τα πιο ικανά στελέχη της ΠΑΕ, αποφάσισε να φύγει και να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα.




Είναι απο τα επιτυχημένα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μάλιστα κάποιοι το θεωρούσαν δεδομένο πως θα αναβαθμιστεί στις μεγάλες αλλαγές που έκανε ο Δημητρης Μελισσανίδης πριν απο περίπου δυο μήνες αλλά έμειναν στους Κουχάρσκι/Μπρούνο Αλβες/Δημήτρη Ναλιτζή...


Θεωρείται απο τους καλύτερους Έλληνες σκάουτ που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Καλό "μάτι", πολύ καλή ατζέντα, με άκρες σε όλο τον κόσμο και δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να κάνει ταξίδια απο την ...Γαλλία μέχρι την Αργεντινή! Στην Ένωση μάλιστα κάποιοι πριν απο καιρό τον είχαν...αξιολογήσει ακόμη και σαν "δέκα Μοντεστό"!!!



Ο λόγος για τον Στάθη Ταυλαρίδη, τον Νο 1 σκάουτ της ΑΕΚ, ο οποίος σύμφωναμε πληροφορίες της στήλης άμεσα θα αποτελέσει παρελθόν! Για την ακρίβεια εμφανίζεται έτοιμος να παραιτηθεί αφού έχει δεχτεί πολύ καλή πρόταση - και οικονομικά αλλά κυρίως με προοπτική και αναβάθμιση - απο την ΑΕΛ!

Στην μετά Κούγια εποχή στους "βυσινί", με τον Νταβέλη πλέον ιδιοκτήτη, ο Ταυλαρίδης προορίζεται για τεχνικός διευθυντής. Για την ακρίβεια βοηθός του Τάσου Βενέτη ή και δίδυμο μαζί του. Άλλωστε Ταυλαρίδης και Βενέτης ήταν συμπαίκτες απο την Ελπίδων αλλά και στην ΑΕΛ των Πηλαδάκη - Δώνη - Λυράκη ενώ ειναι και φίλοι...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.