Header Ads


Αέρα… φρεσκάδας φέρνει η Νιμάιερ

Αέρα… φρεσκάδας φέρνει η Νιμάιερ


Παρότι μας άγχωσε στο 2ο σετ με τον τραυματισμό της, η Φρετς έπαιξε όσο χρειάστηκε για να κερδίσει τη Σμιεντλόβα και να βελτιώσει το ποσοστό επιτυχίας μας στο φετινό Γουίμπλεντον. Έχουμε φτάσει αισίως στο 3ο γύρο της διοργάνωσης και το επίπεδο δυσκολίας έχει ανεβεί. Διάβασε για εταιρειες στοιχηματος.

Δυο «πρωτάρες» σε αυτή τη φάση στο γυναικείο ταμπλό, είναι η Ουκρανή Λέσια Τσουρένκο και η πιτσιρίκα Γερμανίδα Ζουλ Νιμάιερ, οι οποίες θα τα δώσουν όλα για μια τεράστια διάκριση για τα «κυβικά» τους, τη πρόκριση στον 4ο γύρο.

Λ. ΤΣΟΥΡΕΝΚΟ: Από τις πιο έμπειρες αθλήτριες στο κορτ είναι η Λέσια Τσουρένκο, η οποία πλέον επιλέγει τα τουρνουά που κατεβαίνει, μιας και οι τραυματισμοί έχουν παίξει το ρόλο τους στη πορεία της καριέρας της. Φέτος τα πηγαίνει αρκετά καλά, έχει ανέβει θέσεις στη παγκόσμια κατάταξη και στο γρασίδι έχει παίξει το καλύτερο τένις της. Πέρασε ήδη Μπουράζ και Καλίνινα και ξέρει πως το έργο της είναι πιο δύσκολο κόντρα στη «διψασμένη» Νιμάιερ, όμως είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για να φτάσει στη μεγαλύτερη διάκρισή της στο Γουίμπλεντον.

Ζ. ΝΙΜΑΪΕΡ: Από τις τενίστριες που τραβούν πάνω τους τα βλέμματα στο Γουίμπλεντον είναι η Γερμανίδα Ζουλ Νιμάιερ. Η νεαρή από το Ντόρτμουντ ειδικεύεται στο γρασίδι και δεν είναι καθόλου τυχαίο που έχει φτάσει μέχρι εδώ στη διοργάνωση, ενώ στα άλλα Γκραν Σλαμ χάνεται στη μετριότητα. Φέτος ευελπιστεί να προχωρήσει ακόμα πιο μακριά και η κλήρωση την ευνοεί. Στο περασμένο γύρο, άφησε εκτός συνέχειας του τουρνουά το νούμερο 3 στο κόσμο, Ανέτ Κόνταβεϊτ, παίζοντας μάλιστα εντυπωσιακά επιθετικό τένις. Ξεχωρίζει για το καλό της σερβίς και τα πολύ ισχυρά φόρχαντ.  

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η αξία και η εμπειρία της Τσουρένκο είναι γνωστή σε αυτή την επιφάνεια, όμως στο πρόσωπο της Νιμάιερ, οι Γερμανοί έχουν βρει τη διάδοχο της Κέρμπερ. Η 23χρονη είναι σε τρομερή κατάσταση και μετά τη Κόνταβεϊτ, εύκολα-δύσκολα θα κερδίσει και σήμερα. Στο 1.70 η νίκη της στον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.