Header Ads


Η εξήγηση για το «13» του Πινέδα στην ΑΕΚ

Η εξήγηση για το «13» του Πινέδα στην ΑΕΚ


Ο λόγος που ο Πινεδα πήρε το «13» - Ποια είναι τα αγαπημένα του νούμερα και ποιοι παίκτες τα έχουν στην ΑΕΚ αυτή την στιγμή

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ένα αγωνιστικά ένα πολύ σύγχρονο “οκτάρι”. Όμως η αλήθεια είναι πως η τεχνική του κατάρτιση και ο τρόπος που “μιλάει” στην μπάλα, παραπέμπουν περισσότερο σε “δεκάρι”.




Εξ ου και υπήρχε μια αίσθηση, πως μόλις ερχόταν στην ΑΕΚ, θα έπαιρνε την φανέλα με το νούμερο “10”. Άλλωστε τον είχε επιλέξει τον συγκεκριμένο αριθμό και στην Τσίβας και στην εθνική ομάδα του Μεξικό. Τελικά ωστόσο, ο Πινέδα πήγε στην φανέλα με το “13” και άπαντες με την έκπληξη αλλά και με την… απορία για την συγκεκριμένη επιλογή.

Γιατί το “13”, αναρωτήθηκαν μάλλον οι πάντες. Ειδικά από την στιγμή που ο Πινέδα δεν το έχει επιλέξει ποτέ ξανά κατά το παρελθόν.

Παρόλα αυτά, προφανώς και υπάρχει λόγος που ο Μεξικανός χαφ πήγε στην συγκεκριμένη επιλογή. Τα αγαπημένα νούμερα του Πινέδα, είναι το "10" και το "7". Αυτά φορούσε και στην Τσίβας, αλλά επιλέγει και στην εθνική του Μεξικό. Όμως και τα δυο είναι "πιασμένα" στην ΑΕΚ. Τουλάχιστον προσωρινά.



Το "10" ανήκει στον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Και μπορεί ο Ιρανός φορ να μην υπολογίζεται στο αγωνιστικό πλάνο της επόμενης σεζόν, να μην είναι καν στην Ολλανδία με την ομάδα, αλλά ακόμα είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Επομένως θα ήταν τουλάχιστον άκομψο να έβλεπε σ' άλλον παίκτη την φανέλα του. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το "7". Αυτή την στιγμή ανήκει στον Νορντίν Άμραμπατ. Μπορεί το μέλλον του Μαροκινού στην ΑΕΚ ακόμα να μην είναι ξεκάθαρο. Ωστόσο και αυτός, ακόμα παραμένει ποδοσφαιριστής της ομάδας και ως εκ τούτου ακόμα κρατάει τον αριθμό της φανέλας του. 

Επομένως τουλάχιστον προς το παρόν, ακόμα και αν ήθελε ο Πινέδα, δεν θα μπορούσε να πάει ούτε στο "10", ούτε στο "7". Επίσης δεν γινόταν να επιλέξει ούτε το νούμερο "31" που φορούσε στην Κρουζ Αζούλ, καθότι και αυτό έχει κάτοχο. Το "φορά" ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ακόμα και το "18" που είχε ο Πινέδα στην Θέλτα, δεν είναι ελεύθερο, καθώς το έχει ο Αλέξανδρος Πάρρας από την ΑΕΚ Β. 



Ωστόσο αυτό δεν θα το ήθελε έτσι κι αλλιώς ο Μεξικανός. Αντίθετα δεν πρέπει να αποκλειστεί καθόλου το ενδεχόμενο, αν στην πορεία του καλοκαιριού απελευθερωθεί είτε το "10", είτε το "7", ο Πινέδα να κάνει την αλλαγή. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.