Header Ads


Η ΑΕΚ σχεδιάζει 11αδα με έναν Έλληνα!

Η ΑΕΚ σχεδιάζει 11αδα με έναν Έλληνα!


Σε ποιες θέσεις θα είναι οι επόμενες μεταγραφές - Δείτε πώς διαμορφώνεται η 11άδα, υπάρχει κίνδυνος ακόμη και για 11 ξένους!

Μόνο ένας Έλληνας θα είναι στην 11άδα της ΑΕΚ. Και αν!

Με αφορμή το θέμα Γαλανόπουλου που βγήκε στην επιφάνεια αν και η ΑΕΚ είχε κάνει πρόταση ανανέωσης εδώ και 7 μήνες, την απόκτηση του Γκατσίνοβιτς αλλά και εκείνη του Γιόνσον, υπάρχει το εξής συμπέρασμα.




Είναι πάρα πολύ πιθανό η 11άδα του Ματίας Αλμέιδα να συμπεριλαμβάνει όλους κι όλους 1 Έλληνα.

Βέβαια, θα πείτε τώρα εσείς, στις άλλες ομάδες και ειδικά στο Big 5 τα ίδια και χειρότερα γίνονται, απλά η ΑΕΚ είναι διαφορετική περίπτωση.

Είναι γνωστή η επιθυμία άλλωστε του Δημήτρη Μελισσανίδη να υπάρχουν όσο το δυνατό περισσότεροι Έλληνες τόσο στο ρόστερ όσο και στο αρχικό σχήμα.



Παρόλα αυτά, έτσι όπως πάνε τα πράγματα η βασική 11άδα της Ένωσης θα έχει Στάνκοβιτς, Ρότα, Μοχαμαντί ή Χατζισαφί, δύο ξένοι στόπερ, Γιόνσον Γκατσίνοβιτς, Πινέδα (;) ή άλλος ξένος, Τσούμπερ, Γκαρσία, Αραούχο ενώ ο Αλμέιδα τέλειωσε τον Κριχόβιακ άρα θα μπορούσαμε να μιλάμε για ακόμη έναν.



Στον πάγκο βέβαια θα υπάρχουν παίκτες όπως οι Μάνταλος, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Γαλανόπουλος αλλά μέχρι νεοτέρας ο μοναδικός που λογίζεται ως διεθνής είναι ο Ρότα, τη στιγμή που  περιμένει τον Πινέδα και ρίχνει το βάρος στην υπόθεση του στόπερ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.