Header Ads


Από ατζέντα Κουχάρσκι οι πρώτες μεταγραφές!

Από ατζέντα Κουχάρσκι οι πρώτες μεταγραφές!


Στην ΑΕΚ προχωρούν μεθοδικά τις κινήσεις τους για να ανοίξει σύντομα η μεταγραφική δραστηριότητα για τη νέα χρονιά!

Συνήθως, στο σύγχρονο μάρκετινγκ των αθλητικών ομάδων, τα αποκαλυπτήρια της τιμολογιακής πολιτικής για τη νέα σεζόν συνδυάζεται με την ολοκλήρωση της συμφωνίας με ένα μεγάλο όνομα, ώστε να λειτουργήσει ως «κράχτης» για τη διαδικασία. Στην ΑΕΚ όμως, ξέρουν καλά πως η καψούρα του κόσμου για το νέο γήπεδο υπερβαίνει οιαδήποτε μεταγραφική κίνηση. Γι’ αυτό και έθεσαν σε κυκλοφορία τα διαρκείας για την επιστροφή στο «ναό», αποσυνδέοντας πλήρως τη διαδικασία από κάθε μεταγραφή.




Ως ένα σημείο, αυτό είναι αλήθεια πως ισχύει για τον κόσμο της ΑΕΚ. Η σύνδεση με την ομάδα, η προσμονή για το νέο γήπεδο, ήταν πάντα καταστάσεις και συναισθήματα που υπερέβαιναν κατά πολύ την απτή πραγματικότητα, που τις περισσότερες φορές τα τελευταία χρόνια δεν ήταν ικανοποιητική. Αλλά ακόμα και αυτή η συνθήκη, δεν σημαίνει, ότι η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν, κάποιες σημαντικές πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία και την έναρξη της προετοιμασίας.



Στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, η ΑΕΚ βρίσκεται πια σε προχωρημένες επαφές με κάποιους παίκτες που είχαν τεθεί εξ αρχής στο στόχαστρο. Σε πρώτη φάση, η Ενωση κινείται πάνω σε επιλογές που έχει προκρίνει ο Ματίας Αλμέιδα, που θέλει να εξαντληθούν τα περιθώρια για να αποκτηθούν κάποιοι συγκεκριμένοι παίκτες. Υπάρχει συνεχής συνεργασία του προπονητή με τον νέο τεχνικό διευθυντή Ράντοσλαβ Κουχάρσκι και τα υπόλοιπα στελέχη του σχεδιασμού.

Οι προτάσεις του Κουχάρσκι


Η επιθυμία του Αλμέιδα είναι να έρθουν κάποιοι παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και αυτό είναι κάτι που είχε συμφωνηθεί με τους προκατόχους του Κουχάρσκι και συνεχίζεται ως διαδικασία στη νέα τάξη πραγμάτων της ομάδας. Ωστόσο, είναι σημαντική πλέον και η συμμετοχή του Κουχάρσκι, ο οποίος ξεκίνησε προτάσεις με βάση τα χαρακτηριστικά που ψάχνει στις προσθήκες ο Αλμέιδα και τις επιλογές που έχει στη λίστα του.



Για την ΑΕΚ είναι ζήτημα οι συνθήκες του ανταγωνισμού που έχει για κάθε στόχο της. Για να κλείσει παίκτη από τη διεθνή αγορά για το ελληνικό πρωτάθλημα και χωρίς να παίζει Ευρώπη, πρέπει να πληρώσει πολλά παραπάνω απ’ όσα θα βρει σε αγορές που θα τον ενδιέφεραν περισσότερο. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχεδόν σε όλες τις προσεγγίσεις της. Παρόλα αυτά όμως, υπάρχει αισιοδοξία πως εξελίσσονται θετικά κάποιες διαδικασίες και είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση της πρώτης μεταγραφής.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.