Header Ads


Ερωτηματικά για το μέλλον του Τζαβέλλα!

Ερωτηματικά για το μέλλον του Τζαβέλλα!


Η ΑΕΚ ψάχνει για αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό και το μέλλον του Τζαβέλλα βρίσκεται στον αέρα!

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει βασικό αριστεροπόδαρο στόπερ στην ΑΕΚ και ήδη, οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται έντονα στην αγορά για να βρουν την ιδανική λύση. 

Είναι σε εκκρεμότητα το μέλλον του Λάτσι, ενώ αναφορικά με τον Τζαβέλλα υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό.




Για την ακρίβεια, εάν και μέχρι πριν από λίγο καιρό υπήρχε η εκτίμηση, πως μόνο ο διεθνής στόπερ θα πρέπει να αισθάνεται σε έναν βαθμό σιγουριά, αυτό δεν μπορεί να θεωρείται πλέον ως δεδομένο.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει υπάρξει άλλη περίπτωση κατά το παρελθόν, που μέσα σε ένα χρόνο να έζησε τόσο έντονες και αντιφατικές καταστάσεις στην ΑΕΚ. Όταν αποκτήθηκε ο Τζαβέλλας, μολονότι ήταν δεδομένη η διαφορά επιπέδου από τον Ντα Σίλβα, τον στόπερ που ήθελε η ΑΕΚ ως ηγέτη στην άμυνα, πήρε θετικό απόηχο. Ηταν έμπειρος, με τσαμπουκά στο παιχνίδι του, αρχηγικά χαρακτηριστικά, δυνατή προσωπικότητα.



Γι’ αυτό και στα πρώτα ματς, ο Τζαβέλλας φαινόταν να κερδίζει τον κόσμο. Ακόμα και κόντρα στη Βελέζ, στην πρώτη μεγάλη παταγώδη αποτυχία της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο διεθνής αμυντικός απέσπασε το χειροκρότημα του κόσμου. Στην πορεία όμως, το κλίμα για τον Τζαβέλλα άλλαξε τελείως. «Χρεώθηκε» με πιθανές και απίθανες καταστάσεις και όταν πια φτάσαμε στο φινάλε της σεζόν, άκουσε το γήπεδο να τον βρίζει εν χορώ, αν και εκείνος καν δεν έπαιζε.

Οι σκέψεις της ΑΕΚ για τον Τζαβέλλα


Η αρχική στάση που υπήρχε στην ΑΕΚ ήταν πως θα έπρεπε να βρεθεί λύση για να τερματιστεί η συνεργασία και δεν φαινόταν να έχει διαφορετική άποψη και η νέα τάξη πραγμάτων στο σχεδιασμό της ομάδας. Ωστόσο, στην πορεία – ίσως και συνδυαστικά με την ολική αλλαγή στο κέντρο της άμυνας – φαίνεται πως κυριαρχεί η λογική να πάει ο Τζαβέλλας στην προετοιμασία και να κριθεί εκεί από τον Αλμέιδα, με τον Αργεντινό τεχνικό να μην είναι κάθετα αρνητικός για την παραμονή του.



Στην ΑΕΚ προσμετρούν ως θετικό στοιχείο, πως ο Τζαβέλλας δεν έγινε πρόβλημα πέρυσι όταν βρέθηκε εκτός 11άδας, όπως συνέβη στην πορεία με τον Βράνιες. Πάντως, δεν θα είναι αυτό το καθοριστικό κριτήριο. Στην ΑΕΚ θέλουν οπωσδήποτε ενίσχυση και μια από τις επιλογές που βρίσκονται στη λίστα είναι ο Ισλανδός Μάγκνουσον. Το ηγετικό στόπερ με αριστερό πόδι θα έρθει πάντως, όποια τροπή και εάν λάβει το μετέωρο βήμα του Τζαβέλλα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.