Header Ads


Δε τα παρατάει η Μπάρτσα

Δε τα παρατάει η Μπάρτσα


Η Γκοφ παρότι ξεκίνησε πολύ δυναμικά κόντρα στη Ζαμπέρ, τελικά «υποτάχτηκε» από τη Τυνήσια, που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και πέρα στο τελικό των γυναικών στο Βερολίνο. Δε θα επιλέξουμε κάτι από τένις σήμερα, καθώς σε πρώτο πλάνο είναι ο μεγάλο τελικός του πρωταθλήματος μπάσκετ στην Ισπανία. Μάθε για προγνωστικά μπόμπες.

Η Ρεάλ προηγείται με 2-1 στις νίκες της Μπαρτσελόνα και σήμερα έχουμε τον 4ο τελικό, που είτε θα βγάλει πρωταθλητή, είτε θα οδηγήσει τη σειρά σε 5ο ματς στη Βαρκελώνη.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα η Ρεάλ πριν δυο ημέρες στην έδρα της κόντρα στη Μπαρτσελόνα, με το 81-66 να τα λέει όλα. Οι Μαδριλένοι πιστοποίησαν την αγωνιστική τους υπεροχή τις τελευταίες 10 ημέρες επί των αντιπάλων τους και θέλουν ακόμα ένα «ροζ φύλλο» για να σηκώσουν το τρόπαιο. Μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο, η «βασίλισσα» θα ψάξει να τελειώσει τη σειρά, καθώς αν ηττηθεί, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στη Βαρκελώνη. Ο Λάσο αναρρώνει και θα λείπει από το πάγκο, εκτός είναι για διάφορους λόγους και οι Ράντολφ, Ερτέλ, Αλοσέν και Τόμπκινς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Δεν έχει βγάλει καμία αντίδραση η Μπαρτσελόνα στους τελικούς και πάλι καλά να λέει που κέρδισε το 2ο παιχνίδι, παίρνοντας και μερικά σφυρίγματα παραπάνω. Η Γιασικεβίτσιους παλεύει να κρατήσει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, μιας και οι «μπλαουγκράνα» δείχνουν κουρασμένοι. Φυσικά, η ποιότητά τους είναι δεδομένη και ανά πάσα στιγμή μπορούν να γυρίσουν το… διακόπτη και να παίξουν εξαιρετικό μπάσκετ. Ενόψει το 4ου αγώνα στη σειρά, ο Έξουμ θα μπει στην αποστολή, δυναμώνοντας το ροτέισον του Σάρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η «βασίλισσα» έχει δείξει την ανωτερότητά της σχεδόν σε όλα τα ματς της σειράς, όμως περιμένουμε κάποια στιγμή την αντίδραση των «μπλαουγκράνα». Θεωρούμε πως η ποιότητα της Μπάρτσα θα φανεί και θα πάρουμε το διπλό με το χάντικαπ +4.5 πόντους, στο 1.78 του Stoiximan.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.