Header Ads


Η νέα ομάδα Μπάρκα μετά την Σέλτικ!

Η νέα ομάδα Μπάρκα μετά την Σέλτικ!


Ακούστηκε για επιστροφή στην ΑΕΚ αλλά...μεταγραφή έκπληξη τελικά - Δείτε που θα συνεχίσει την καριέρα του μετά την Σέλτικ




Η Ουτρέχτη αύξησε κι άλλο την ελληνική της παροικία, αφού μετά τον Τάσο Δουβίκα απέκτησε με την μορφή δανεισμού από την Σέλτικ, τον Βασίλη Μπάρκα!


Στην χώρα από την οποία κατάγεται η μητέρα του θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Μπάρκας. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος δεν έπιασε στην Σέλτικ και είχε μπει στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, τα βρήκε σε όλα με την Ουτρέχτη, η οποία ανακοίνωσε τον μονοετή δανεισμό του.



Ο Μπάρκας γίνεται ο δεύτερος Έλληνας παίκτης της Ουτρέχτης μετά τον Τάσο Δουβίκα, με τον τεχνικό διευθυντή του ολλανδικού συλλόγου Τζόρντι Ζάουνταμ να δηλώνει: «Ο Βασίλης είναι ένας μεγαλόσωμος και αθλητικός τερματοφύλακας. Έχει σπουδαία ρεφλέξ, είναι αφεντικό της περιοχής του στον αέρα και είναι χαρισματικός. Έχει μεγάλη εμπειρία έχοντας παίξει σε μεγάλες ομάδες σε Ελλάδα, Σκωτία, αλλά και στην εθνική του ομάδα και η προσθήκη του δίνει μία τεράστια ώθηση στον σύλλογο».

Ο Μπάρκας θα παίξει στην Ουτρέχτη με την μορφή δανεισμού για την σεζόν 2022-23, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν υπάρχει κάποια οψιόν αγοράς για τον ολλανδικό σύλλογο.




ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.