Header Ads


Ποια μεγάλη ελληνική ομάδα περιμένει Ανσαριφάρντ!

Ποια μεγάλη ελληνική ομάδα περιμένει Ανσαριφάρντ!


Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν υπολογίζεται από το νέο προπονητή της ΑΕΚ και αποτελεί ξένο σώμα για τον Δικέφαλο!

Μάλιστα ο Ιρανός φορ δεν θα βρεθεί ούτε στη «πρώτη» της ομάδας για τη νέα περίοδο κάτι που ξεκάθαρα δείχνει τις προθέσεις του Αλμέιδα για τον παίκτη.




Το αγκάθι είναι ότι ο Ανσαριφάρντ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ που θα του αποφέρει το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 400.000 ευρώ και αναζητείται η φόρμουλα λύσης του που θα συμφέρει και τις δύο πλευρές.

Ας κρατήσουμε σαν δεδομένο ότι ο παίκτης θέλει να πάει σε ομάδα που θα αγωνίζεται προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στην εθνική του ομάδα για το επερχόμενο Μουντιάλ στο Κατάρ. Το μέλλον του Ιρανού δύσκολα θα είναι μακριά από την Ελλάδα καθώς έχει παντρευτεί Ελληνίδα και έχει δεθεί με τη χώρα μας.



Ο Άρης θα μπορούσε να είναι η νέα του ομάδα ειδικά εάν ο Καμαρά πωληθεί τελικά και οι «κιτρινόμαυροι» πάνε για δύο φορ. Από εκεί και μετά, εάν ο Κουλούρης πάρει μεταγραφή από τον Ατρόμητο, οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να δείξουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.



Βέβαια για να μετακομίσει ο Ανσαριφάρντ σε κάποια από τις δύο αυτές ομάδες υπάρχει μια απαράβατη προυπόθεση. Αυτή δεν είναι άλλη από το να ρίξει σημαντικά το κασέ του…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.